.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Пфф, аз имам покани за Милано, ама кога? Имам и изпити да взимам..

Иначе за мен празниците са прекрасни, bond-вам със семейството, чувствам се близко до корените си, обожавам <3

Дядо Коледа ми донесе прекрасни неща, изброявам: книга на Платон, "Държавата", аз си я бях поискала,
    Шапка и ръкавици в много приятен цвят, лунен астро календар, декоративна свещ с украса
    От приятелката на татко, аромат, който исках.. Бях поласкана, че е запомнила. Elizabeth Arden, Green tea cucumber, парфюмна вода.

Но не толкова съм доволна от предметната част, просто обичам празниците и да се събирам с хората, които обичам
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Пфф, аз имам покани за Милано, ама кога? Имам и изпити да взимам..

Там съм за НГ, ако решиш :Д

Направих бисквитите, иии ... защо никой никога не ми е казвал, че веждите се подстригват. Днес случайно го открих, много ги настригах, мн добре станаха , и питах майка ми и тя каза, че винаги си ги е стригала, чувствам се излъгана

Аа, и днес имах ситуация тип - "по дрехите посрещат".
    Влизам в бижутерски магазин, несресана, без грим, син суичер на баща ми, зелено долнище на майка ми, розови маратонки на майка ми ( ewok ме е виждала така хахах ) , в едната ръка пълна чанта била, в другата - голяма чанта т-маркет.

Имаше някакви 2ра - 3та възраст клиенти, и аз харесах два чифта обеци от витрината, като дойде моя ред - показах ги на собственика и той ги свали.
    Попита ме 2 пъти дали съм видяла колко струват, и след като успешно платих с карта, и си я прибрах, ме накара да я извадя пак с - надявам се, че не е проблем и ме гледа някакво странно, и аз - ами не е , лол - и сравняваше номера на картата нз колко време с бележката.

// веднъж пък с братовчедка ми, като отивахме към рокенрола, бяхме обули черни сцепени дънки с шипове ( имахме еднакви :д ), и с подобаващо облекло нагоре и грим :д и ни гледаха много лошо в градския траспорт, а в останалото време примерно като се умихвам на някакви хора, и те ми се усмихват - много съдим по дрехите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове