.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

сам на нова година

здравейте,

има ли и други като мен, които ще карат нова година сами? при мен това си е в реда на нещата за съжаление, никога не съм празнувал нова година с приятели, а съм на 21... тази уж трябваше да я празнувам с моите така наречени приятели, но явно нямам приятели.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Не се сдухвай толкова де. Все пак можеш да празнуваш нова година и с роднини.

Мега фен Аватара на Rakshy
    що пък да трябва?

Голям фен Аватара на lunacy
    здравееей
    аз ще прекарам Нова година със семейството, но искрено ме съмнява да си единственият, който ще прекара празникът самичък вкъщи

на твое място, ако имах финансовата възможност, бих отишла на някое хубаво място, бих попътувала solo D: даже по-скоро бих прекарала така Нова година, отколкото на кОпон с хора, с хора, които не харесвам, ако трябва да съм честна

можеш да намериш много информация за solo пътуванията
    например: http://solotravelerblog.com/solo-tra...oliday-season/

ако пък не ти се пътува, не е чак толкова трудно да се запознаваш с нови хора Д: казва ти го човек със social anxiety issues, така че... мисля че все ще си намериш компания, ако потърсиш

и не се фокусирай толкова върху тоя празник, вечер като всички останали общо взето, не виждам причина да не можеш да я прекараш добре и вкъщи, дори да си сам
    Последно редактирано от lunacy : 12-27-2015 на 20:05

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    здравейте,
    има ли и други като мен, които ще карат нова година сами?
    Да има и това няма да ми е за първи път!
    Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    никога не съм празнувал нова година с приятели, а съм на 21... тази уж трябваше да я празнувам с моите така наречени приятели, но явно нямам приятели.
    Миналата година бях с една компания от приятели и познати на някаква вила и като цяло не ми хареса - освен 2-3ма, останалите не ги познавах добре и беше досадно и натоварващо, особено след 2 дена от общо 5 с тях .

Няма страшно,аз досега не съм изкарал нито една НГ хубаво или по-точно по някакъв специален начин.
    Уж съм с приятели,всичко точно,ядене,пиене...ама то е като насила.Нали е НГ и всеки почва да те пита седмица-две по-рано,къде ще караш,какво ще правиш.
    The time's for sobieski

Значи ти е време да си намериш нови приятели

Много познато. Свиква се, за мен е един обикновен ден, ще гледам някой филм ще изляза да видя какво става, ще се поздравим с родителите ми, може да имаме гости и така. Приятелите, нещо както каза колегата в горния пост май е време за смяна. Много ми е готино примерно ако днес ми кажат айде с нас на НГ... Е не мерси в последния момент за мен се сетили

Супер фен Аватара на skate
    basi pensionerite

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    basi pensionerite
    Тоя пък :Д някой хора са се нагледали на кОпони и им е писнало.

Мне, аз примерно не съм голям фен на купоните, предпочитам тиха и приятна компания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си