.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Мисля да се видя с друга и да кажа на приятелката си

Не искам да си наруша думата и да "изневеря" затова мисля да ѝ кажа, а тя ако иска нямам нищо напротив да си запазим връзката след това. Обаче ми се иска да скрия толкова, колкото ми е позволено - не искам да ѝ казвам преди да съм нарушил нещо, и без това разговорите няма да оправят нещата.

Затова питам за общо мнение, както точно е изневяра? Кое от следните е нередно да крия:
    - целувка
    - среща (несполучлива)
    - флирт
    - план за среща

Надявам се че само с писането на това и мисленето на мислите си не нарушавам нищо но не знам всъщност, аз лично бих ѝ позволил да прави каквото си иска и да не ми казва, даже да ми каже не ми е проблем даже да е спала с някого, затова питам вас.

anonymous990763
    Guest
    Според мен и четирите са вид изневяра, макар че за последното може и да има ситуации, в които и да не се счита за такава.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Йордан0 Виж мнението
    Затова питам за общо мнение, както точно е изневяра? Кое от следните е нередно да крия:
    - целувка - защото искаш да я чукаш
    - среща (несполучлива) - защото си искал да я чукаш , но не се е получило
    - флирт - защото искаш да я чукаш
    - план за среща - защото след това искаш да я чукаш
    Може целувката да не е инициирана от теб, срещата и плана за среща може да са поради работа/училище или друга причина - тогава би се приело за нормално.
    Всяко нещо, което правиш с идеята да чукаш, каквото и да е, се тълкува като изневяра.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Изневярата не се конкретизира само с действията. Самият факт, че си пожелал друг човек, зад гърба на любимия е достатъчен.

Мега фен Аватара на an7raks
    ^+
    Иначе, каквото и да правиш, кажи й предварително. Така е най-добре. Пак си остава изневяра, но поне няма да лъжеш момичето и за секунда и ще може да си прецени дали иска да е с теб.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    С това развратно мислене ще останеш сам като куче!

Зависи какво разбираш под "изневяра". За мен изневярата е да пренебрегнеш лоялността си към някого, защото си видял изгодна възможност. Изневеряваш на чувствата на хората. Предаваш доверието им.
    В случая изневеря е да докосваш друга дори с капка желание, да искаш интимност с човек, различен от приятелката ти, да харесваш нечия чужда душа повече от тази на сегашната ти партньорка.
    Преди да изгубиш уважението на приятелката си, поговори с нея.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не искам да си наруша думата и да "изневеря" затова мисля да ѝ кажа, а тя ако иска нямам нищо напротив да си запазим връзката след това.
    Ако си решил да ѝ изневеряваш, не ѝ казвай, освен ако не искаш да скъсате! Можеш да си сигурен, че приятелката ти няма да е радостна, че искаш да излизаш с друга.
    Тези хора имат право:
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Всяко нещо, което правиш с идеята да чукаш, каквото и да е, се тълкува като изневяра.
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Изневярата не се конкретизира само с действията. Самият факт, че си пожелал друг човек, зад гърба на любимия е достатъчен.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ако си решил да ѝ изневеряваш, не ѝ казвай, освен ако не искаш да скъсате!
    Нямам напротив да скъсаме. Правя това нещо защото другата ми опция е да я напусна.

Изглежда, че само това че го планирам е извън допустимото. В такъв случай ще и кажа за плана.

Мега фен Аватара на tori
    Чакай, ти искаш да запазиш връзката си или искаш да я прекъснеш? Или искаш отворена връзка?

Не ми пука много за връзката, важното е да не си наруша договорката и същевременно да потърся някоя друга. Не ми пука много и за другата, но за връзката ми пука още по-малко.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не ми пука много за връзката, важното е да не си наруша договорката и същевременно да потърся някоя друга. Не ми пука много и за другата, но за връзката ми пука още по-малко.
    Ти си бил голям пич.

Мега фен Аватара на tori
    Тогава що просто не я зарежеш и не си намериш друга/други?

Прати ми снимка ако е готина, ще те отърва от нея, щом не ти пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си