.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Любов или Омраза

Здравейте, пиша ви историята си, тъй като няма с кой, да споделя и адски много ми тежи.
    Имам връзка с едно момиче от 4-години. Преживяли сме много неща и двамата, както е имало и дистанция между нас, смятах, че всичко е наред, но след като бях сгафил и тя направи аборт, нещата коренно се промениха.
    От Февруари насам животът ми тотално се преобърна, виждаме се рядко, и двамата работим, както и тя прави секс едва
    ли не само за да ми достави удоволствие на мен. Мислех си, че ще се оправят нещата, че ще се преодолее тази трагедия, но вероятно не, тя каза че не може да ме обикне, че не се чувства щастлива с мен, а аз противоположно на нея, и казвам, че немога без нея.
    Също ми каза, че от Нова година насам явно ще ме зареже, а аз съм толкова болен по нея, че вече си планирам самоубийството. Не знам какво да правя, не мога без нея, давайте съвети.
    Благодаря предварително

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Самоубий се. Постави се на нейно място и се опитай да си представиш какво е изживяла с този аборт? Травматизирала се е и няма какво да направиш. Не всички го приемат аборта като нещо естествено ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Дори и така да е хората винаги могат да оправят нещата, докато са все още живи....

Мега фен Аватара на pandabear
    когато обичаш някого искаш той да е щастлив. тя самата ти е казала, че не се чувства щастлива.
    просто я пусни...ще се направя, че не съм прочела варианта със самоубийството

anonymous990763
    Guest
    Ще преодолееш раздялата. Хората са казали, че времето лекува всичко, и смятам, че са прави.
    За нея абортът е бил голям шок и всички тези лоши преживявания ги свързва с теб.
    Недей да се отчайваш, защото не се знае кой може да срещнеш на следващия ден.

Истината е, че живеех живота си единствено заради нея, нямам никой друг, семейството ми е разведено, животът е несправедлив...

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението
    Истината е, че живеех живота си единствено заради нея, нямам никой друг, семейството ми е разведено, животът е несправедлив...
    Тогава намери за какво друго да живееш. Много хора са в същото положение като теб, има и такова, които са много по-зле. Но живеят в търсене на смисъла на живота си. Не случайно си роден. Намери защо!

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Тогава намери за какво друго да живееш. Много хора са в същото положение като теб, има и такова, които са много по-зле. Но живеят в търсене на смисъла на живота си. Не случайно си роден. Намери защо!
    Без нея животът ми е безсмислен надали да се доверя за пореден път на момиче, привикнал съм с нея и не знам просто, някой хора предоляват по-лесно тези неща някой други, като мен почти не могат да се справят с това положение..

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението
    Без нея животът ми е безсмислен надали да се доверя за пореден път на момиче, привикнал съм с нея и не знам просто, някой хора предоляват по-лесно тези неща някой други, като мен почти не могат да се справят с това положение..
    Не си утежнявай живота с това разбиране. Да не мислиш, че и на нея й е лесно? Все пак 4 години са дълго време, но щом е почувствала, че вече няма същите чувства, трябва да уважиш мнението й и да се разделите. Ще бъде по-зле и за теб, и за нея да се преструвате един пред друг, че всичко е по старому. Всеки си поема по пътя и продължава напред.

Мега фен Аватара на an7raks
    Защото майка му не е направила аборт...

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Защото майка му не е направила аборт...
    Къде ти е съпричастността. Не му помагаш.

Каквато и да му е съпричастността, сам съм се вкарал в блатото.

Простил ли си си на себе си спрямо случилото се. Остави я на свобода, след време ако се върне си е заслужавало. Няма нещо като сродна душа, само хора, които си обикнал, и другите които те чакат.

Няма ми я съпричастността, защото съм почти сигурен какво е станало... Натиснал е момичето да го правят без презерватив, защото "може да се контролира", а после я е накарал да убие детето си, щото го е хванало шубето. Или даже да не я е накарал, не й е показал, че може да се разчита на него достатъчно, за да го отгледат. Нормално момичето да не иска вече да е с него.
    Тва със самоубийството е кретения...

В интерес на истината, за правенето на секс опитахме без и в последствие го правихме с съгласието и на двамата.А относно аборта
    след, като тя разбра, че е бременна каза ясно и точно : "Не искам да си съсипвам живота! Как ще отреагира баща ми за това? на 22 съм и искам да си поживея, а и също така как ще ме гледа шефа докато съм на работа !? с корем....".

Нямах никакъв вариант да я разубедя, също така, аборта беше с близнаци
    Последно редактирано от DarkManX : 12-29-2015 на 12:28

Е, то ясно, че със съгласието и на двамата, ама с твоето уверение, че ще я пазиш. За другото по принцип е права, ама ти си бил човекът, който да й покаже, че има алтернатива, а после нека си реши какво иска. Ти най-вероятно си се стреснал и си бил с 2 ръце ЗА решението й. Показал ли си й, че може да го задържи и ти да си до нея, за да не е чак такова "съсипване на живота" и да се оправите някак? Предупреди ли я, че ще се чувства зле, ако избере да го махне? Каза ли й, че си с нея, каквото и да избере или щом е споменала аборт, веднага си й казал, че това е правилното.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е, то ясно, че със съгласието и на двамата, ама с твоето уверение, че ще я пазиш. За другото по принцип е права, ама ти си бил човекът, който да й покаже, че има алтернатива, а после нека си реши какво иска. Ти най-вероятно си се стреснал и си бил с 2 ръце ЗА решението й. Показал ли си й, че може да го задържи и ти да си до нея, за да не е чак такова "съсипване на живота" и да се оправите някак? Предупреди ли я, че ще се чувства зле, ако избере да го махне? Каза ли й, че си с нея, каквото и да избере или щом е споменала аборт, веднага си й казал, че това е правилното.
    Казах и защо не го задържим, тя ми каза аз съм достатъчно голяма, за да преценя и аз съответно и казах с теб съм каквото и да решиш.

Мега фен Аватара на teenems
    Това със самоубийството е една от най-големите глупости,които можеш да си помислиш.
    Няма незабравими и незаменими хора....
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Вчера говорих с баща й сутринта, казвайки му за това,че тя е била бременна и че е направиал аборт, като с неговото обещание да си остане между нас. След което отидох в тях, за да празнуваме заедно Нова Година.
    На следващият ден тя ме изпрати до вратата, казахме си чао и се прибрах.

След което баща й и е казал за това, което говорих с него, макар че ми обеща да не казва и вече не знам..
    Опитах се да я разубедя, но тя каза че причината да ме остави е, че не ме обича...... 4 години връзка
    Плаках пред нея дори, тя не се трогна... Майка и каза, че може след време съдбата пак да ни събере но аз не вярвам
    след случилите се неща между нас.

Та казваш, как щял шефа я гледа с голям корем. Ми ето откъде ти е дошло.

Цитирай Първоначално написано от Omega Виж мнението
    Та казваш, как щял шефа я гледа с голям корем. Ми ето откъде ти е дошло.
    Не те разбрах...

Пич, живей с мисълта, че един ден всичко се оправя.. Не мисли за самоубийство, това са глупости.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Остави я, щом няма щастие, няма смисъл

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си