- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цикълът ми е само два дни??
Обикновено цикълът ми е всеки месец по 4-5 дни, но миналият месец ми беше само три дни. Не му обърнах внимание тъй като съм чела, че е нормално МЦ да трае от 3 до 5 дни. И сега този месец мисля, че е само два. Преди два дни ми дойде и всичко си беше нормално както винаги, но сега на третия ден съм нямала нищо през нощта което при мен значи, че е свършил. Това нормално ли е и може ли да се бъркам и да ми продължи по-късно?
Според мен няма да ти продължи, защото веднъж на мен ми беше тка и не ми продължи(не ми беше 2 дни, а 3 доколкото си спомням). В един сайт четох, че ако течението е много силно може и да е по-малко време, но не знам колко е вярно. Мисля, че е добре и да попиташ майка си, за да си по-сигурна.☺
Дано поне малко съм ти помогнала!☺ Късмет!
Благодаря за отговора!
Обикновеният месечен цикъл е трае от порядъка на 3 до 7 дни.
Понякога се случва да е по-кратък или по-дълъг, в зависимост от това, дали си подложена на стрес, някаква инфекция, промяна на обстановката. Но по-добре наистина се посъветвай с майка си. При някои прекалено слабият или кратък цикъл е индикатор за заболяване като киста на яйчника например. Може да няма за какво да се тревожиш, но по-добре отиди на лекар.
Ако цикълът ти е започнал скоро може да не е редовен. Той се регулира в рамките на 2 години.
С коя програма ще я обработиш, ако искаш да ти дам съвет.Интересно ми е каква глупост ще измислиш този път.
Аз вкъщи ще снимам клипчето, а там където живея няма шум тихо и спокойно е дори и на терасата даснимам клипчето