Такива като теб най- вероятно.
Пука ми за тези около мен, но ти не си около мен, което ме радва изключително много!!!
Тогава какво правиш в този форум, освен че по цял ден хейтваш всеки дошъл с въпрос?
За жалост, трябва да общувам с такива като теб не само във форума...
Тогава какво правиш в този форум, освен че по цял ден хейтваш всеки дошъл с въпрос?
За жалост, трябва да общувам с такива като теб не само във форума...
Не хейтвам, опитвам се да поучавам. Но тъпанарите ще си останат тъпанари вовеки. Започвам да го осъзнавам вече.
Радвай се, че общуваш с такива хора. Не знам как те търпят горките...
Мен не ме порят отзад като някоя мръсна блудница, педале!
i men ne me porqt, az iskam, ama me wyzpriemat kato twyrde myjestwen i nikoi ne smee da me tretira kato nejnoto mom4e, koeto bih iskal da sym. prosto sym twyrde silen.
i men ne me porqt, az iskam, ama me wyzpriemat kato twyrde myjestwen i nikoi ne smee da me tretira kato nejnoto mom4e, koeto bih iskal da sym. prosto sym twyrde silen.
Мъжествен!? Ти се държиш по- гнусно и от най- долнопробната мръсница.
Първо трябва да осъзнае проблема си. Това е най- важното.
Ти не ми говори за личен пример. Постигнал съм много мщповече от теб!
Може и да е така, но аз съм преживяла много повече емоции и съм била в много повече затрудняващи ситуации докато дойда до тук. И разказвам на хората как могат да преодолеят дадени проблеми. А ти какво? Само ги обиждаш.
Може и да е така, но аз съм преживяла много повече емоции и съм била в много повече затрудняващи ситуации докато дойда до тук. И разказвам на хората как могат да преодолеят дадени проблеми. А ти какво? Само ги обиждаш.