Първоначално написано от Indistinct Там е работата, че са с връзки от по месец, два и още на първата седмица вече голямата любов голямото нещо.. Моите дядо и баба точно за еди месец са се срещнали, харесали излизали и оженили. Има ли са страхотен щастлив брак и голяма любов.
Първоначално написано от LoveInfect Моите дядо и баба точно за еди месец са се срещнали, харесали излизали и оженили. Има ли са страхотен щастлив брак и голяма любов. Радвам се за баба ти и дядо ти Но не са били на 15 нали? Знаели са какво искат от живота.
Първоначално написано от Indistinct Радвам се за баба ти и дядо ти Но не са били на 15 нали? Знаели са какво искат от живота. Туй е друго. На 15 също може да се влюбят хората, но в 99% от връзките са заради модата.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Туй е друго. На 15 също може да се влюбят хората, но в 99% от връзките са заради модата. На 15 децата не знаят къде са бе... Освен трева друго не знаят пишлемета
Първоначално написано от Indistinct Радвам се за баба ти и дядо ти Но не са били на 15 нали? Знаели са какво искат от живота. Напълно е възможно да са били на по 15 г. или там някъде. Навремето хората са се женели много по-млади.
Първоначално написано от Грозния Напълно е възможно да са били на по 15 г. или там някъде. Навремето хората са се женели много по-млади. Е, не ги изкарвай чак толкова стари. Преди повече време е било така. Аз затова попитах.
Първоначално написано от Indistinct Е, не ги изкарвай чак толкова стари. Преди повече време е било така. Аз затова попитах. На 20 хората са имали вече деца... сега е рядкост. Възрастта за деца се увеличи на около 26-7 според мен като гледам познати
Виж "облака" с етикети
Правила