- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Авв, Пантерата страйква още от нова година ;д
Мила, осъзнай се и спри да ме кълвеш. Една забележка съм направила, и тя е, че няма смисъл да се копират неща, които никой няма да ги чете или никой не го интересуват. Да бъдем честни - повечето хора се интересуват само от собствената си карта. => Никой няма да прочете егоцентрично копирано описание на Меркурий в Дева, Луна във Везни или каквото и да е друго. Както и да е. Още по-малко интересни са списъците: Слънце в Х, Луна в Х, Меркурий в Х, та чак до Плутон, Уран и Хирон ....Сещаш се.
Стандартните споделяния коя зодия ни дразни, коя ни кефи, какви представители познаваме,етц... са по-успешни за тази тема, има диалог, има шеги, има заяждания и т.н.;
Мога да се изживявам като съдник, а ти можеш да ме игнорираш, може всеки да си пише каквото иска, дори да са глупави *според мен* постове, защото в крайна сметка това е форум и всички имаме еднакви права, освен ако не сме модератори/админи. Аз написах какво мисля, ама не мога да задължавам хората, а и те са свободни да не се съгласят с мен и да си продължат по старому. Всеки може да си избере някакво поведение. Въпрос на възможности.
Обективно погледнато не е нужно никой да се "подчинява" на каквото и да е, но и форумите си имат някаква странна динамика. Както обективно погледнато не е нужно някой да мълчи на агресорите във форума, но това се наблюдаваше доста дълго време. Абе изобщо не търси логика.
Но аз не съм ти шеф, не съм шеф на никого. Написала съм агресивно коментарче, еми ок, ама не съм ти майка, баща или господар. Пиши си и ти каквото искаш на свой ред. А аз ще се опитам да не съм толкова bossy, но мнението ми си остава - да пишеш за собствените си положения или да копираш списъци си остава тъпо занимание.
Load, рак никога не прави първа крачка.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
О и съм адски разочарован от рак, такива филми, такива мрънканици, такива мрънкала са... Все в няк'ва тяхна драма... аман! И много а-сексуални... а ебанье с лиобуф е уникално, ама тия гниди раците не ги влекат тия неща... деба.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.