.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Този форум се напълни с пишман разбирачи, които още ЕГН-та нямат. Струва ми се, че никога не сте виждали наживо ССД и просто ви е кисело гроздето.
    Относно темата най-добрия вариант е SSD за OS и програми, които използваш (евентуално някоя игра) и HDD за масова памет
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555 Виж мнението
    Моето SSD е с капацитет 250GB,я кажи колко ще стане след определен брой цикли,120GB ?
    Твоето SSD ще даде фира, доста преди капацитетът му да е паднал значително, но тоя процес също е факт!
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Относно темата най-добрия вариант е SSD за OS и програми, които използваш (евентуално някоя игра) и HDD за масова памет
    Допълнителна RAM никога не е излишна и е винаги по-добър, по-надежден и по-евтин вариант от SSD, ако искаш да ускориш компютъра.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Допълнителна RAM никога не е излишна и е винаги по-добър, по-надежден и по-евтин вариант от SSD, ако искаш да ускориш компютъра.
    За жалост освен грозен си с аутизъм :с
    Я сметни 64 гб рам със HDD за колко време ще ги напълниш
    И за колко време ще напълниш 32гб рам от SSD след това ще запишеш съдържанието и отново ще напълниш рамта
    Мога да ти кажа, че харда няма да е напълнил и половината рам преди ссд-то да си свърши работата
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Твоето SSD ще даде фира, доста преди капацитетът му да е паднал значително, но тоя процес също е факт!
    Значи да разбирам,че след определен брой цикли,моето SSD от 250GB,ще стане 240(примерно) (facepalm).....

Clear evidence of flash wear appeared after 200TB of writes, when the Samsung 840 Series started logging reallocated sectors. As the only TLC candidate in the bunch, this drive was expected to show the first cracks. The 840 Series didn't encounter actual problems until 300TB, when it failed a hash check during the setup for an unpowered data retention test. The drive went on to pass that test and continue writing, but it recorded a rash of uncorrectable errors around the same time. Uncorrectable errors can compromise data integrity and system stability, so we recommend taking drives out of service the moment they appear.

After receiving a black mark on its permanent record, the 840 Series sailed smoothly up to 800TB. But it suffered another spate of uncorrectable errors on the way to 900TB, and it died without warning before reaching a petabyte.

Тааа,я кажи кога ще ми умре SSD-то при положение,че имам OS+игри.С една дума като за теб,кога ще направя 900TB или само 300TB ?И това е пример с SSD от най-ниския клас.Ми я виж как се представя Neutron-a на Corsair.
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Я сметни 64 гб рам със HDD за колко време ще ги напълниш
    И за колко време ще напълниш 32гб рам от SSD...
    Каква е тая програма/игра дето е 64 GB, та да "пълниш" толкова?! С какво ще го пълниш толкова RAM? Това да не ти е надуваема кукла че да "пълниш" така ?!
    Като програмата я стартираш и е веднъж в рамта, трансфера към харддиска не е от толкова голямо значение за скоростта. Едно хубаво SATA2 HDD с достатъчно buffer cache се справя перфектно !
    Ако си мислиш че харддиска може и трябва да се ползва като или вместо рам - объркал си се пич и то много яко ! Това са две различни устройства и с различно предназначение. Но всеки има правато да си дава парите за глупости !
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555 Виж мнението
    С една дума като за теб,кога ще направя 900TB или само 300TB ?
    Ако цъкаш игрички от тоя хард и OS-то ти е лицензирано и си го пуснал да се ъпдейтва ще стигнеш тия "гигантски терабайти" много по-скоро отколкото си мислиш. Я си погледни SoftwareDistribution фолдера във уиндоуса, прочети какво прави и за какво служи и ела пак !

Ако цъкаш игрички от тоя хард и OS-то ти е лицензирано и си го пуснал да се ъпдейтва ще стигнеш тия "гигантски терабайти" много по-скоро отколкото си мислиш. Я си погледни SoftwareDistribution фолдера във уиндоуса, прочети какво прави и за какво служи и ела пак !
    Наистина те няма никъде,OS не ми е лицензирана,все пак получавам ъпдейти.Как ще стигна 300TB от ъпдейти,ти изобщо осъзнаваш ли какво пишеш ?Бая си зле,по-добре не се излагай.
    Хората ти са го обяснили.Аз имам WD1000DHTZ и пак не ми е достатъчно бърз,просто SSD-то е голяма крачка напред.
    The time's for sobieski

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си