- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Късо гемче или трудно забелване на пениса?
Здравейте! Аз съм момче на 15 години и имам проблем. При ерекция трудно забелвам пениса си, т.е усещам как гемчето ми пречи. Четох в интернет, че операцията може да бъде извършена чрез лазер, но ми е много притеснено от това ако получа ерекция след операцията дали ще боли. Страхувам се че ще боли много след операцията ама няма как .. Ии тъй ако някой е имал такава операция ако може да сподели и колко дни след нея може да се мастурнира или да се прави секс .. И последен въпрос каква е цената? Благодара предварително.
Иди при хирург или уролог, не знам точно кой извършва процедурата. За секс и мастурбиране ще устискаш, трябва да ти паднат конците, ще питаш доктора. За цената също ще питаш него, няма да се оръсиш толкова много за консултация.
Вероятно ти е твърде късо, но само лекар може да каже със сигурност.
Няма да боли, идеята на операцията е да не те боли гемчето и да можеш да си забелваш пениса без болка и проблеми. Ще те наболява докато зарастне среза, където е било гемчето.
По здравна каса със скалпел ще е (почти) безплатно, а с лазер се прави само в частни клиники и там се плаща - можеш да потърсиш в нета и да провериш какви са им цените. С лазер е по-безболезнено, почти не остава белег и ще можеш по-скоро да мастурбираш/ебеш. За периода на въстановяване е различно и трябва да питаш лекаря кога ще можеш да правиш тия неща. Доколото знам ако ти резнат гемчето със скалпел, ще трябва да устискаш десетина дена да не мастурбираш, за секс е към 20 дена. Успех!