- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Домашно приготвена храна за кучета!
грешиш за всичко
хората отделят години за да постигнат балансирана храна и да пуснат на пазара
кучето си е твое
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това го знам,но тя отказва да се храни с гранули.Нямаше ни за 4 дни в къщи,а тя беше вързана отвън и когато се върнахме тя не искаше да яде помислих си,че е стресирана и за това не иска да яде,но вече мина доста време и не иска да яде гранули когато и дам нещо друго си го изява,но не и гранулите.Гранулите ги яде колкото да не умре от глад.Отива си на купичката взима си малко и си ляга.Считам това за притеснително понеже тя е много ама много лакома и това не е нормално за нея.Питам се каква е тази промяна само за 4 дни от друга страна знам,че когато кучетата пораснат и вече не са толкова лакоми,но за 4 дни такава промяна просто не разбрах от къде ми дойде.
А въпроса ми е как мога да постигна баланс? Или няма такъв начин..?