.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Представяме си следния случай: Мега зарибен геймър обожава да цъка WoW и Rainbow 6: Siege (общия размер на двете игри е около 50 гб) ...
    Представяме си следния случай: лапе което не знае какво да прави с парите на мама и тате, му трябва SSD за 1 бон, за да switch-ва от една игра на друга по-бързо !
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Само някъв пълен кретен като теб
    би сложил игри на рам диск, защото
    мислиш с нещото, което при останалите
    хора изпълнява функция на гъз, а при теб
    е глава.
    Явно хората които ползват гъза си за глава, също така ползват харда си за RAM и това обяснява всичко !
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Аз не съм имал бърз HDD
    Трябвало е да опиташ !
    съм се изненадвал колко бързо бачка компа на един френд с вече поостарели хардове (не ги знам точно какъв модела са).
    Да видите че е възможно !
    Сега като се замисля, бих пробвал по-висок клас HDD на лаптопа, ама нали вече съм му сложил SSD
    Вече си се минал, но се замисли повече следващия път !
    Стария ми лаптоп ... едва деяни.
    Стар+лаптоп = ? Какво очакваш да получиш? Ако имаш десктоп и лаптоп с уж еднакви параметри, десктопа винаги ще е по-бърз. Лаптопите прегряват бързо и системата автоматично понижава производителността им за да не изгорят ! А на хартия са мега мощните компютри !
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Кое не ти стана ясно пак? Имаш 2ГБ файл, който искаш да заредиш в рамта... Рамта ти е пъти по-бърза от харда и цялата система стои и чака бавния хард. Дори 1ТБ РАМ да имаш и някакъв супер-мега-гига-турбо процесор, всичко ще чака харда.
    Чака го, да, но само първият път - докато зареди програмата в рамта . После ако имаш достатъчно RAM всичко ще върви гладко и мазно !

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Представяме си следния случай: лапе което не знае какво да прави с парите на мама и тате, му трябва SSD за 1 бон, за да switch-ва от една игра на друга по-бързо !
    Oще сега мога да ти кажа, че отговора ти няма да е пълен, ясен, коректен и по темата, защото в противен случай ще се види що за глупак си
    Понеже си с аутизъм, ще ти го кажа по друг начин.
    Човек се занимава с обработка на видеоклипове. Софтуерът, който използва, и пресет-ите му са 50гб.
    Колко пъти трябва да ги зареди от SSD, така че времето което му е отнело да ги качи от HDD на RAMDISK, да е по-малко?
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Софтуерът, който използва, и пресет-ите му са 50гб.
    Да, добре !

Мега фен
    Човек се занимава с обработка на видеоклипове. Софтуерът, който използва, и пресет-ите му са 50гб.
    Ти да не си си взел няколко мармота, които да ти свиват тревата, че само надрусан пишеш ?
    Понятие си нямаш как бачка софта за видео едит, понятие си нямаш и от качествен софт за видео едит, даже се чудя дали имаш една торба с фантазии до теб, от която вадиш коментарите си, толкова фантасмагорично пишеш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си