.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 234

Тема: Мотивации

Hybrid View

Супер фен Аватара на tochko
    Радвам се, че някой ъпна темата.

Мен от много отдавна ме мотивира следната случка от моета зала:
    Начинаещата група осем - десет годишни привършва загрявката с 10 хвърляния. Аз правех щанги и само гледах. Тогава вниманието ми превлече Ради-още на първото хвърляне се беше ударил и плачеше. Всички на татамито спряха и го зяпнаха. Явно наистина го болеше много, та настъпи суматоха сред малките. Това го видя треньора, а вместо да помогне се развика и шляпна момчето:
    -Какво сте тръгнали да ми ревете бе?!-към всички-Никога не трябва да се предавате! Това не го ли разбрахте вече?-изригна той. В такива моменти побесняваше и то със право.
    И всичко си продължи по старо му-малките кой добре, кой не продължи да се хвърля с рев или без.
    От всички, май само на мен ми се набиха тези клиширани думи в главата, но и разбрах колко са верни и нужни на мен. За малките, това си беше поредното недоразбрано конско.
    Последно редактирано от tochko : 01-11-2016 на 20:25

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Радвам се, че някой ъпна темата.

Мен от много отдавна ме мотивира следната случка от моета зала:
    Начинаещата група осем - десет годишни привършва загрявката с 10 хвърляния. Аз правех щанги и само гледах. Тогава вниманието ми превлече Ради-още на първото хвърляне се беше ударил и плачеше. Всички на татамито спряха и го зяпнаха. Явно наистина го болеше много, та настъпи суматоха сред малките. Това го видя треньора, а вместо да помогне се развика и шляпна момчето:
    -Какво сте тръгнали да ми ревете бе?!-към всички-Никога не трябва да се предавате! Това не го ли разбрахте вече?-изригна той. В такива моменти побесняваше и то със право.
    И всичко си продължи по старо му-малките кой добре, кой не продължи да се хвърля с рев или без.
    От всички, май само на мен ми се набиха тези клиширани думи в главата, но и разбрах колко са верни и нужни на мен. За малките, това си беше поредното недоразбрано конско.
    men kato me zakliu4at w kneebar/ armbar i se predawam

https://www.youtube.com/watch?v=iIqeBgEg-iE
    Последно редактирано от espаdа : 01-12-2016 на 17:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си