- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
как не я видях тази тема по-рано, от 6 години съм запален по моторите, смених вече 8 и мисля че намерих моят
стана ми нещо като хоби да си ги поддържам и оправям сам по тях като нещо се развали, научават се много нови неща а и като аз съм барал по мотора знам какво може и какво не може да ми направи проблем по пътя
сега карам харли, минал съм и през високо оборотните миксери, на които виждам че си фенка, но с моят ръст (близо 2м) са ми много ниски и надупената поза на каране не ми е удобна
Оооо сега виждам темата....
Има ли фенове на соц. моторетките?
Иначе аз съм по кросовите и карането там където го няма пътя.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Е аз вече съм на 17 обаче си мислех, че няма никога да карам мотор само коли, сега дори не мисля да имам книжка за кола.....Донякъде нашите ми убиха желанието, понеже когато бях на 14 исках да взимам трабант не ми позволиха и като взех мотора останаха без думи....
Ти какво караш?
Балкан 50 с него почнах в момента стягам Иж 350 обаче си държа балканчето.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
А за колите, кола винаги си трябва.И аз бях като теб не исках, ама ся осъзнавам вече колко е полезна. ;д
Изкарай си и двете категории наведнъж ;д
Dr. Gregory House
РЕКЕТ >>>> Aко нямаш те спират от движение.. Тая държава съвсем се поболя.. май си няма други за разрешаване проблеми..
http://motoclub.bg/reket-ili-tselogo...edium=facebook
В тази държава вече нищо не може да ме учуди, изненада.. Една група крадци и престъпници решават съдбата ни.. Крадат ни, убиват..
здр
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
sori motori