.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да правя?

Здравейте , аз съм момче на 16 години и имам малък проблем с едно момиче. Тя е по малка от мен с 2 години , познаваме се от месец и половина и то по интернет само (във фейсбук), тя ми разказа за нея и следователно и аз й разказах за мен.Говорим си по телефона , скайп и т.н и съдейки по начина на общуване помежду ни изглежда сякаш се харесваме. И проблема е в това да я попитам да се видим..в смисъл , не че ме е срам да я попитам или нещо такова , обаче тя е по висока от мен ( с 3-4см ). Тя знае, че е по висока от мен и все пак .. не знам как ще изглежда отстрани това , че съм по нисък от нея.
    Не знаех кой да попитам за съвет и за това реших да попитам вас .. ако някой успее да ми помогне с решение на проблема ще съм му много благодарен.

Мега фен Аватара на an7raks
    Ти сериозно?
    1.Няма как някой да ти помогне да станеш по-висок. Няма такива съвети, които да ти свършат работа.
    2.Слагаш тигана преди да си хванал рибата... Тя може изобщо да няма такива намерения и ти сам да си набиваш филма, че е взаимно, щото ти се иска.
    3.Ако те харесва и иска да е с теб, какво значение има как ще изглеждате?

Бил съм в подобна ситуация. Така или иначе я надминах Не се притеснявай, на тези години изобщо не й пука за това, а останалите могат да ти цокат палката.

Да , така е. Не го бях дообмислил точно защото "слагам тигана преди да съм хванал рибата" очевидно , както ти се изрази. Значи .. според теб как мога да разбера дали има някакви сериозни намерения? Просто съм объркан ..
    Последно редактирано от Cursed : 01-12-2016 на 16:04

Цитирай Първоначално написано от rehonoscy Виж мнението
    Бил съм в подобна ситуация. Така или иначе я надминах Не се притеснявай, на тези години изобщо не й пука за това, а останалите могат да ти цокат палката.
    Ами надявам се да не й пука както казваш. От една страна си прав , да .. бившата ми също беше с толко г/д по висока и нямаше проблем с това , надявам се и сега да няма .. знам ли

Какво ти пука дали е с 2-3 см по-висока? И да не ти дреме как ще изглеждате отстрани , важното е на теб да ти е приятно с нея

Цитирай Първоначално написано от heavemyra Виж мнението
    Какво ти пука дали е с 2-3 см по-висока? И да не ти дреме как ще изглеждате отстрани , важното е на теб да ти е приятно с нея
    На мен не ми е проблем , обаче за нея не знам .. може да й е странно :/

Рано или късно, този страх ще ти попречи да говориш с каквито и да е било момичета.. Действай1 действай! действай!

Повече съвети и мнения не ти трябват!

Цитирай Първоначално написано от Cursed Виж мнението
    На мен не ми е проблем , обаче за нея не знам .. може да й е странно :/
    Ако наистина те харесва изобщо няма да й пука Затова не го мисли , а действай

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Cursed Виж мнението
    Да , така е. Не го бях дообмислил точно защото "слагам тигана преди да съм хванал рибата" очевидно , както ти се изрази. Значи .. според теб как мога да разбера дали има някакви сериозни намерения? Просто съм объркан ..
    Просто я викаш някъде навън, ПОказваш й, че я искаш и тя ще си покаже дали и тя го иска или не.

Ще се опитам и дано се получи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си