- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет!!!
Харесвам едно момче от училище от горния клас, не се познаваме... не ми прие поканата във фейсбук, но прие на приятелките ми..та как да го накарам да ме забележи, но с хубаво ..Мислех да му пиша във фейсбук - да му пиша ли??? Фактът, че ми отказа поканата е лош знак все пак. Какво да правя??
Последно редактирано от D&P : 01-16-2016 на 14:59
На колко си?
Това, че не ти е приел поканата, не е много хубав знак. Спри да мислиш, че зарибяването става САМО ЧРЕЗ ФЕЙСБУК!
И как ще го следите... -_-
Последно редактирано от Indistinct : 01-16-2016 на 14:49
Виж си ЛС.
Какво да му казваш!? Приема приятелките ти, но не и теб. Може би не те харесва.
Има обаче и съвсем малка възможност да се прави на недостъпен.
Не се занимавай с него. Не знам как си харесвате някой с когото изобщо не сте си говорили..
Може би приема тези които познава? Или ако си по грозна от приятелката си ..
Не бе шегувам се .. В крайна сметка не всичко трябва да е само фейсбук ! Ето нещо за теб и се надявам да го разбереш
'' Интернета .. Той не сближава. Той е сбор на самота .. Ние като че ли сме заедно , а всеки е сам. Илюзия за Общуване.. ''
Помисли над това .. и се надявам да не си срамежлива защото ще ти предложа това .. Запознай се с него на живо и го попитай за фейсбук от там все някак ще започнете щом това е най-важното в днешно време ... Чао и успех)
За това, че е отказал поканата ти в facebook ще кажа едно, facebook колкото и хора да е събрал, толкова и е разделил, не оценявайте характера и мнението на хората, само чрез facebook.
Ако искаш да го привлечеш с вниманието си говори му, излезте не разчитайте само на социалните мрежи..