- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Отказвам се преди да съм почнал. Това не се случва често. Но съм на мнение че някой работи трябва да се научават по трудния начин. Може да загубя много близък приятел, но поемам риска. Може би ново начало не би било толко лошо на тоя етап. Damn, I'm not good at taking risks and I so hate uncertainty.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сега остава и да споделите къде обичате да се разхождате самички и по кое време на денонощието.
http://diply.com/thatjusthappened/ar...oto-shop-world
И както се казва - за всеки влак си има пътници
Ходенето сам до неясна и неопределена цел съм забеляазал,че рязко води до увеличаването на депресията и чувството за самота при мен.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вие сте ебати депресантите бе... как ще ходите сами и то посреднощ в София...
Т'ва го прават само некви депресанти, наркомани и лунатици.
Изберете си
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Какво ти пука въобще защо някой си се е разхождал сам? освен ако не си загрижен...,ако пък не
гледай себе си и тва е
Не бе опитивам се да разбера, кой какъв е..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ако всички тръгнете на самотни разходки
ще трябва да се договаряте предварително
за да не се засичате.
Направо график си направете
Чувствам се...
Не знам как се чувствам, ама окончателно не вярвам в New age обяснения, защо се появяваме на тоя свят, всеки с неговите си уроци, бла, бла, бла. Това е отказ от поемане на отговорност. Не знам за човек, който се занимава по някакъв начин с помагане на хората, и да вярва в подобни глупости. Това го казвам и имам нещо предвид.
Разтърсена съм от една случка, накратко, че един баща иска да изостави сина си, много будно момче, и оттам насетне какъв може да е живота му, освен разбит? Има вероятност да се съхрани, ала травмата си е травма, и фактът, че всички деца са равни пред Бога ако щеш, като същества, обаче не всяко има равен старт в емоционално, социално и икономическо положение.
И всяко дете заслужава да има прекрасно детство, но това е утопия.
И после идва някой, който не желае да се замисля, и ти обяснява, че това е мисията ти в живота, кармичен урок и тинтири-минтири, не! Животът е просто несправедлив, ала трябва да се учим да го живеем и да не сме гадни един с друг.
Искрено съжалявам хората, които се занимават със само успокояващи брътвежи като карма, пораждане, минали животи и тн. Тъжен опит човек да не се срещне със собственото и чуждото страдание
Не знам защо го пиша това. Просто се сетих за цинизма и на живота, и как истинските истории няма кой да ги разкаже.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Интересно и иронично е как аз използвам същата или сходна теория ( смърта за съветник, няма утре, как в последния ми ден ще гледам на живота ми до момента и т.н) за да оправдавам злото, което върша.
Просто, не само хората, които помагат вярват в тея new age глупости.
Нещо си ме недочел.
Хората, които истински се занимават с помагане, а не само на думи, никога няма да тръгнат да ти говорят как това просто ти е писано, как изкупваш греха от минал живот, за който дори не си спомняш, и тн.
Изпитвам жал и презрение към всеки, който не може да си включи емпатията, или просто не желае и не може да помогне, затова изскача с подобни обяснения.
Пак казвам, не знам защо споделям това. Просто се сетих.
Радвам се, че аз самата вече не вярвам и не използвам подобни обяснения.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
о.О направете си един топъл шоколад, бъдете щастливи и не се занимавайте със среднощните разходки и живота на хората.
ПП имам си куче, няма как да съм самотна, хехехехехе:
http://i.imgur.com/4jbS2Y6.jpg
http://i.imgur.com/68jrZft.jpg
Последно редактирано от pandabear : 01-19-2016 на 12:36
http://vignette4.wikia.nocookie.net/...linsStripe.jpg
Аз покрай джамии не се разхождам, можеш да си спокоен, че няма как да се засечем с теб.
Хем ми е кофти, хем ми е едно такова превъзбудено, хем трябва за момента да го потисна в името на по- важни за момента неща.
Много неприятна комбинация, пръскам се по шевовете, ама няма как.
Голдъните са като от поточна линия, к'во им е хубавото, като са едни и същи, всички.
Ама като видиш това
Да се превръща в това
И ти става едно яко такова, а и са супер умни и добри същества, никога не биха нападнали дете дори и нетренирани, а след преминаване на тренировка рядко хапят и то само ако се налага, по-скоро биха те повалили и ще седят отгоре ти докато дойдат полицайте, което си е епик, щото все пак е куче. Мн интелигентни пичуе са. И имат мн красива стойка.
Голдъните ми изглеждат кат нек'ви хипита напушени и супер спрели все нещо блеят, доста глупави (приятелката ми има голдън, леля ми преди време имаше, знам зак'во стаа въпрос) и изглеждат всичките точно по един и същ начин, ник'ва разлика. Дето тъщата вика, Спаска (прякор не име) като от поточна линия е излязъл, само седиш и гледаш Спаска Спаска Спаска Спаска... безброй пъти едно и също, става скучно..
Dr. Gregory House
Баси, още съм в офиса. И не съм сама, което е потресаващото
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...