- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Чувствам се...
Не знам как се чувствам, ама окончателно не вярвам в New age обяснения, защо се появяваме на тоя свят, всеки с неговите си уроци, бла, бла, бла. Това е отказ от поемане на отговорност. Не знам за човек, който се занимава по някакъв начин с помагане на хората, и да вярва в подобни глупости. Това го казвам и имам нещо предвид.
Разтърсена съм от една случка, накратко, че един баща иска да изостави сина си, много будно момче, и оттам насетне какъв може да е живота му, освен разбит? Има вероятност да се съхрани, ала травмата си е травма, и фактът, че всички деца са равни пред Бога ако щеш, като същества, обаче не всяко има равен старт в емоционално, социално и икономическо положение.
И всяко дете заслужава да има прекрасно детство, но това е утопия.
И после идва някой, който не желае да се замисля, и ти обяснява, че това е мисията ти в живота, кармичен урок и тинтири-минтири, не! Животът е просто несправедлив, ала трябва да се учим да го живеем и да не сме гадни един с друг.
Искрено съжалявам хората, които се занимават със само успокояващи брътвежи като карма, пораждане, минали животи и тн. Тъжен опит човек да не се срещне със собственото и чуждото страдание
Не знам защо го пиша това. Просто се сетих за цинизма и на живота, и как истинските истории няма кой да ги разкаже.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride