.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Психически проблем

Здавейте на 21 почти 22 години съм всичко започна през 2011 година почнах да си въобраявам че като някой че прескочи почва да не ми върви в нищо почнах почнах да испитвам страх от това мислех че почвам да погрознявам да нямам къдмет в нищо карах ги хората които пе прескачат да се връщат отново знам че е глупаво кулминацията на проблема доиде когато някои човек ме пипне испитвах същия страх и го карах отново да ме пипне по това време едно момче играеше комар и ме потърка по моя гръб за късмет от тогава всяка божа сутрин се събуждам с тая мисъл немога да си го избия от главата мисля че пак трябва да ме потърка по гърба да си стана пак аз . Проблема е че вече не се харесвам от този период от 2011 го преживях много трудно преди това се харесвах сега не виждам себе си в огледалото всякаш само съзнанието ми е останало от старото ми аз мисля че погрознявам все поеече и повече . Минах през всякакви етапи пробвах да мисля че от
    Еди кои си ден вече съм старото аз но и това не помогна . Знам че товс са пълни глупости и живея в затвор на съзнанието си вече не вярвам в тия работи но не виждам себе си в огледалото не се харесвам лицето ми се промени . Знам че трябва първо сам да си помогнеш но това вече за 4 години. Дайте някакви съвети към кого мога да се обърна , какво мислите вие за проблема ми . И пак казвам най-големия проблем ми е че не се харесвам и несъм това което бях.

Мега фен
    Трябва да пиеш паркизан, или нещо още по-силно.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Параноидна шизофрения?

Искам да допълня че нямам проблеми като съм сред хора студент съм тренирам футбол родителите ми и приятелите не забелязват че имам някакъв проблем аз не показвам и че имам де, само брат ми беше ме видял че имам някакъв проблем ама тои си мисли че дън го преодолял а и тои не е психолог , ,отначалото го подценявах но това са 4 години мислих че ще отмине с времето , много рядко да се харесам но понякога виждам старото си аз но се дразня че това че де промених визуално мисля че се дължи на тия глупости , през този период пораснах на височина около 6-7 сантиметра та може и на това да се дължи изменението , несъм постоянно депресиран , просто като се погледна винаги се сещам за тая глупости в който врче не вярвам ама проблема си остава.

Имам гадното чуство че пак трябва да ме потърка по гърба да разеали това проклятие и немога да забравя тая простотия и това си е.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Трябва да пиеш паркизан, или нещо още по-силно.
    Не го произвеждат, отдавна .

Мисля че темата е тролска.
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Параноидна шизофрения?
    Не бих казал, по-скоро прилича на ОКР (ако темата е истинска, а не тролска).

Истинска е темата може би на повечето от вас изглежда апсурдно дори и аз знам че е абсурдно но е факт към какво да се обърна психолог психиатър или дръго?

Прочетох какво е ОКР има много общо с моя проблем.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pro1234 Виж мнението
    Прочетох какво е ОКР има много общо с моя проблем.
    Цитирай Първоначално написано от Pro1234 Виж мнението
    към какво да се обърна психолог психиатър или дръго?
    Психиатър!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ама как поставяте диагнози, дейба. Awe, uglyman, ти си тип всичко знам, всичко мога, което е отвращаващо и ще продължа да те хейтя.

Ако може админите да истрият темата благодаря!
    Последно редактирано от Pro1234 : 01-18-2016 на 14:52

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ама как поставяте диагнози, дейба. Awe, uglyman, ти си тип всичко знам, всичко мога, което е отвращаващо и ще продължа да те хейтя.
    +++…

Град
    София
    Ама как поставяте диагнози, дейба.
    Мила, не сме поставяли диагнози а просто даваме съвет и споделяме мнения. Моето мнение вероятно е по-близо до истината, от това което даде inewton и все пак посъветвах автора да потърси професионална помощ от лекар, защото аз не съм такъв !
    Awe, uglyman, ти си тип всичко знам, всичко мога, което е отвращаващо и ще продължа да те хейтя.
    Отвращаващо е, знам, за хора които нищо не знаят и нищо не могат !
    Съжалявам, ако това което правя, засилва комплекса ти за малоценност (всъщност не съжалявам, просто съм учтив ... и честен)! Колкото и да мразиш, мен или който и да е друг, това няма да те направи нито по-умна, нито по-знаеща ! Желая ти хубава вечер мила !

Отдавна съм се отказала да те ограмотявам, засега само ще те иронизирам и ще ти се смея. И в двете конфронтации, които сме имали, ти доказа, че си идиопат, макар всички други, ако моето мнение не е меродавно, ти казаха същото. Смешно е как опитваш да вмениш на някого качества, които ти притежаваш, започвайки от патологичната комплексарщина (честно, досега не съм срещала такава) дооо неграмотните и идиопатски моменти. Знам, че на природно тъпите не можеш да им промениш мисленето, затва само ще те осмивам.

Град
    София
    Мила, излагаш се за пореден път... недей ! Знам че "гроздето е кисело" (за теб), но запази фантазиите си спрямо мен за себе си !

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Тука на всички им скърца дюшемето, така че едва ли ще намериш помощ :д Що не се консултираш с психолог?

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Мила, излагаш се за пореден път... недей ! Знам че "гроздето е кисело" (за теб), но запази фантазиите си спрямо мен за себе си !
    АХАХАХАХАХАХАХАХ lel

Мега фен Аватара на LoveInfect
    В кой град си, имам много близък специалист, който ще ги помогне. Иначе успех!

Супер фен
    Мисля,че трябва да посетиш психолог и да му излееш всичко това,което казваш на нас.
    И аз имам форма на ОКР-Омпулсивно Компулсивно Разстройство,но то се проявява в мания на чистене.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    ОКР-Омпулсивно Компулсивно Разстройство
    Казва се Обсесивно-Компулсивно Разстройство .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си