Първоначално написано от
女性の目
Работата е следната. Аз не мога да обичам момичето ако не отговаря на моите критерии... разбираш ли? Много пъти съм говорил със случайни момичета и изобщо не изпитвам притеснение или нещо такова , и изобщо не бих могъл да изпитам някакво привличане или любов. Обаче ако момичето е точно това което желая и ме харесва , тогава аз изпитвам чувство което ми е много трудно да опиша... сякаш усещам душата си това е най близкото обяснение което мога да дам. Обаче от къде на къде съм тръгнал да обсъждам момичетата с моите недостатъци ? Да, абсолютно всички ми казват , че всичко може да се коригира и промени , но от моя личен опит , аз се убедих точно в обратното. Виждал съм много снимки в нета на какви ли не мацки, но не мога да сравня никоя с идеалното момиче. В съзнанието ми тя изглежда някак си много по-красива от колкото я виждаш наживо. И в моето съзнание изпитвам всякакви позитивни чувства... Това ме мотивира да се ориентирам към определен вид момичета, така че това не мога да го променя. Аз никога няма да се променя, никога няма да си променя мнението че външния вид е без значение , защото каквото и да ми кажат другите аз винаги имам в предвид личния ми опит и всичките ми провали. Но хубавата част е че вече се примирих с това. Месеци наред се мъчих и самосъжалявах , че хората не ме харесват и в един момент аз се погледнах в огледалото и си казах:
-На кого ли пък е притрябвал този балък?
Отнасяли са се как ли не с мен...
Унижаван и наричан съм със епитети и думи , за които дори не подозираш за значението им. Аз съм решил да се отдам на самотата и интернета , защото аз наистина изпитвам удоволствие от това. И най важното, красивите момичета са само за тези които ги заслужават , а аз нищо не заслужавам. Правил съм много ужасни и отвратителни неща през живота си , но това вече няма никакво значение , аз не мога да върна времето и да променя живота си. Аз просто се примирих и се затворих в себе си. Сега ми е кеф да се наливам с енергийни напитки и кола, докато си гледам неща в нета . Ако имах много пари , бих си купил толкова енергийни напитки , че от толкова кофеин направо да експлодирам.