.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Ти си толкова прост, че даже не знаеш кои кучета се използват най-много за водачи на слепи хора.
    Тва на твоята ти сигурно се учи от стопанката си, и тя също е някъв пълен идиот, а твоето е ясно, че ще изпълнява команди, прави същото, каквото и ти.
    И на кой командите изпълнявам бе клоун? ;д
    Ще те еба в смешника, от толкова време пишеш тука, а нито смееш да се покажеш нито нищо, типичната интернет путка, ся ще пак ще се покриеш и това е. Ти си един никаквец бе ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    И на кой командите изпълнявам бе клоун? ;д
    Ще те еба в смешника, от толкова време пишеш тука, а нито смееш да се покажеш нито нищо, типичната интернет путка, ся ще пак ще се покриеш и това е. Ти си един никаквец бе ;д
    Тук съм, ама почвам да се изчервявам, ти толкова настоятелно искаш да ме видиш, че сякаш си влюбен в мен.
    Чии команди не изпълняваш ми кажи.

Мен лично ме радват, но имат един лош ОГРОМЕН МИНУС.
    трябва добре да знаеш с какво се захващаш като си вземаш овчарка ;д СМЪРДЯТ, ако не се гледат добре, а зимата в тия студове куче се къпе трудно и дори и тогава, пак си мирише на немска овчарка.
    Добре, че баща ми се занимава с тая част, на мен ще ми втръсне да я къпя толко често ;дд пък и тя като види банята и се наежва като таралеж (много мрази да стъпва по плочки, щото се пързаля ;д)
    Някой да не ти е продал диво прасе и да ти е казал, че е породисто животно ?
    Последно редактирано от ДОТА : 01-23-2016 на 21:45

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Чии команди не изпълняваш ми кажи.

Някой да не ти е продал диво прасе и да ти е казал, че е породисто животно ?

Така е, това е диво прасе, а аз изпълнявам заповеди, а ти не си палячо, не, хич!!.
    Впрочем що живееш в тийнпроблем? Който и когато да пише ти отговаряш инстант знаеш всичко за всеки и прочие, жалко е че нямаш личен живот и прилична работа, ама стегни се малко, плашиш. То това твоето си е психично заболяване де,
    неква делюзия мислиш си, че тийнпроблем е реалния свят и само тук висиш. Много тъжно, сигурно и с майка си живееш, мъж за женене се държи за на мама полата и преживява криза на средната възраст, чатейки с 14 годишни момченца и момиченца. Деам достигаш невероятни висоти на тъпотия, ставаш и изключително жалък, надявам се да го разбираш..
    Ще те игнорирам вече, прекалено си тъп и прост, че да се занимавам с теб ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен

Така е, това е диво прасе,
    С такава стойка може да е всичко, но не и немска овчарка.
    Изчакай 1-2 години да порасне, те малките диви прасета приличат на кученца.

http://spodeli.eu/m-nemts-ovarshaha-...cles-4840.html
    И как реагираха руснаците на изнасиленото руско момиче в Германия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си