Първоначално написано от solo_ Загоря... Знам, ама няма да се занимавам с нея повече. Не ми е плащала за последните два пъти, да си търси друг (за майка ти става въпрос).
Първоначално написано от inewton Знам, ама няма да се занимавам с нея повече. Не ми е плащала за последните два пъти, да си търси друг (за майка ти става въпрос). Само сънуваш.. Излез малко на въздух. Че Бог ще те накаже така само се пипаш... LMFAO xDDDD девствен фантазьор
Първоначално написано от solo_ Само сънуваш.. Излез малко на въздух. Че Бог ще те накаже така само се пипаш... LMFAO xDDDD Devstvenqqqqkkkkkkk Баща ти да се беше пипал, вместо да пълни майка ти. Че гледай ко става после...
Първоначално написано от inewton Баща ти да се беше пипал, вместо да пълни майка ти. Че гледай ко става после... Със сигурност аз съм по практичен, съвършен, по-силен, по-умел, по- по- по- по- от теб...
Първоначално написано от solo_ Със сигурност аз съм по практичен, съвършен, по-силен, по-умел, по- по- по- по- от теб... Да си живял някога в Украйна или Япония?
Правила