- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Врачки/гледачки
Здравейте, не съм сигурна дали темата е за този раздел, но реших, че тук ще я публикувам.
Искам да попитам някой ходил ли е на врачки и гледачки. Ако някой е посещавал, бих била благодарна да сподели къде, доволен ли е, какво са ви казали, познавали ли са и каквото реши да сподели![]()
Пълна простотия.
Когато човек се чувства в безизходица, иска да опита всичко..
Ако имаш пари в излишак ходи ги дари някъде от колкото да ги даваш на тия мушеници поне ще се чустваш доволен, че си направил нещо добро от колкото само да чуеш измислици които така или иначе няма да станат.
Мненията на бургаскана миндилка и fanton1 са пълна измислица, няма как от тебевизора без да ме виждат да ми кажат кой съм, къде съм, ко обичам, ко не обичам, каф цвят съм аз косата очите, град, дата на раждане и т.н тва си е дарба и те си я имат тва е няма кво повече да се говори...
Хей! Не съм ходил, но пък за сметка на това се обучих да гледам на таро. Вече доста често ми излизат 1 към 1 както съм ги прочел. Ако искаш мога да направя набързо някой ден ако имаш въпрос или ако искаш за месеца или годината. Пиши тук и ще ти пиша къде да ме добавиш, вероятно в Skype. Естествено е безплатно![]()
Това са пълни дивотии. Само идиот би си дал парите на вятъра.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Пълни глупости :д Ако бяха толкова надарени, нямаше да питат за име и дара на раждане :д
Не знам за гледачки, ама един господин в училището ми прави хороскопи на учениците сиМисля да ходя при него да ми направи хроскоп, пък ще видим колко е вярно
e la pri men az gledam na jenski cici na pute mbnogo poznavam pari nema a ti vzema
Голям си идиот... Наблюдавам ти мненията от скоро и разбрах що за идиот си.
hodi vav fakulteta tam ima kaki mnoo vra4uvat
Ако си дошъл да трупаш мнения, съветвам те да напуснеш докато не си изял бан...