.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Бихте ли се борили за някой и как?

Бихте ли се борили за човек , с който сте имали невероятно моменти заедно , споделяли сте си много - дори и за кратък период от време?Стана така ,че моята приятелка реши да скъсаме тъй като и двамата имахме грешна представа какво се случва.. И двамата излиза , че сме се чувствали нежелани , а това изобщо не е така.. Попитах я дали все още има чувства към мен и тя отговори че има , но просто не са толкова силни , колкото в начало(защото с държанието си просто малко съм ги убил , а не съм такъв човек). Лично аз имам голяма вина , за това което се случи , защото се държах зле с нея , но всичко е било , защото наистина много я ценя като човек. Иска да си пишем , иска да излизаме с една компания , но просто искам да не сме само приятели..

Затова моля ви , ако някой е бил в такава ситуация или просто иска да даде мнение , ще съм много благодарен

еми щом имаш чувства бори се, а и кво значи, че и двамата сте се чувствали нежелани, то ако беше така щяхте да се съберете

Животно проблема е там , че тя започна да се държи така , че все едно ми казва "вече си ми безразличен" и това ми е повлияло..Аз и дигах скандали за най-големите простотии ... И когато си изяснихме всичко знам , че може пак да се съберем , но може би трябва да и дам малко време? Всеки ден и писах сутрин колко много я обичам и тн.. Ако малко започне да й липсва това?

Мега фен Аватара на Rakshy
    и как - със зъби и нокти ;д

Banned Голям фен
    da go duha taz kurwa typa e zakwo ti e, oswen za da ti duha? duhalki na wseki metyr ima. raznoobrazie golqmo

Да й дам ли малко време?И след това да я поканя да излезем и да действам тогава?

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от heavemyra Виж мнението
    Да й дам ли малко време?И след това да я поканя да излезем и да действам тогава?
    ti si lud, putkopoklonnik. wreme 6te i dawa6, 6te milee6 za neq i nakraq 6te te podminawa kato malka gara.

Ти кажа пич, аз с моята бях 4 години и преди Нова година ми заяви, че не ме обича вече и че е истинала към мен.
    Така, че говори с нея обясни и ситуацията, ако може се разберете продължете ако ли не... следващата

Мега фен Аватара на solo_
    Да, бих.

Също така много се влияе от мнението на другите...Много от проблемите ни дойдоха от това , че не иска да каже на техните за нас , заради което прекарвахме много малко време с нея..

Banned Голям фен
    i tolkoz li ti e gadno, haevemyra?

Ами да.. като знам , че и аз имам вина естествено :Д

Ще ти е гадно ами стягаш се и казваш нещата такива каквито са.

Banned Голям фен
    ne e dobre da se stqga6 e, bydi kat wodata, adaptirai se kym zaobikalq6toto te. taz e spinozna krawa, zaobikalqi

Няма какво да се адаптира, ако иска да постигне нещо в живота трябва да започне от себе си..
    Нали не искаш тя да бъде с теб от самосъжаление?

Не, не искам .. И да DarkManX точно това мисля да направя. Ще я поканя да излезем и ще кажа всичко и защо съм се държал така така така.. А от там каквото ще да става

Не, не искам .. И да DarkManX точно това мисля да направя. Ще я поканя да излезем и ще кажа всичко и защо съм се държал така така така.. А от там каквото ще да става
    Бъди мъж, ако не приеме да се видите ще ти кажа, как да действаш, за да не допускаш моята грешка
    и един съвет, не се жалвай пред нея ще и се вдигнат акцийте и ще и паднеш в краката

Мега фен Аватара на an7raks
    Бихте ли се борили за човек , с който сте имали невероятно моменти заедно , споделяли сте си много - дори и за кратък период от време?Стана така ,че моята приятелка реши да скъсаме тъй като и двамата имахме грешна представа какво се случва.. И двамата излиза , че сме се чувствали нежелани , а това изобщо не е така.. Попитах я дали все още има чувства към мен и тя отговори че има , но просто не са толкова силни , колкото в начало(защото с държанието си просто малко съм ги убил , а не съм такъв човек). Лично аз имам голяма вина , за това което се случи , защото се държах зле с нея , но всичко е било , защото наистина много я ценя като човек. Иска да си пишем , иска да излизаме с една компания , но просто искам да не сме само приятели..

Затова моля ви , ако някой е бил в такава ситуация или просто иска да даде мнение , ще съм много благодарен
    Бих се борил, ако си заслужава, да. Бих се опитал да разбера какво куца и, ако не се налага да вървя срещу собствените си разбирания, бих го променил. Ако не съм само аз виновния, бих обяснил кое не ми харесва.

an7raks и аз мисля така !!
    Наистина много глупости направих , за което трябва да й се извиня и на живо... Просто това момиче е най-милото нещо за мен и не искам да го губя.. Ако трябва всичко ще й кажа в очите и какво мисля за нея и къде съм сбъркал

Супер фен
    Няма човек,който да заслужава,да се бориш и да загубиш всичко заради него запомни го.
    И не се унижавай да се молиш еби и майката и си продължи на пред
    Последно редактирано от mincheto : 01-26-2016 на 15:13

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Няма човек,който да заслужава,да се бориш и да загубиш всичко заради него запомни го.
    Зависи от много неща нужно ли е да ги изброявам ?

solo_ ще се радвам да ги изброиш

В 13:15 започват часовете, ще се върна след 7 часа по 40 минути тогава ще ги изброя че сега бързам

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    В 13:15 започват часовете, ще се върна след 7 часа по 40 минути тогава ще ги изброя че сега бързам
    Чакам с нетърпение :Д :Д

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Това не е борба, а жалко преследване и себеунижение. Ако не искаш да изглеждаш жалък прекрати всякакви контакти с нея. Ако те харесва/обича сама ще те потърси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си