.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на stalker681

в час музика

абе хора това вече не е училище а бардак в часовете се слуша криско азис фики тони стораро джорджано и сякакви чалгари в ваще часове как е имали такова нещо напрао ми омръзна да им слушам глупостите

Мега фен Аватара на solo_
    ми като ти е дошло до гуша заминавай ч частно училище където е същата работа

ПС; https://www.youtube.com/watch?v=IaZ07L2xdRA

Е поне някаква музика-каквато и да е се слуша,в нашите часове се обсъжда сектите и бялото братство и ни се обяснява как цял живот ще се въргаляме в калта,защото сме свине...
    (и това всеки час...без музика)

Боже, аз завърших преди няколко години, но в час никой не си е позволявал да слуша музика на високо, само на слушалки и то повечето пъти трябваше да се крием.
    Ако музиката ти пречи да се съсредоточиш, обърни се към съответния преподавател/класен ръководител/психолог или в краен случай - директор.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Боже, аз завърших преди няколко години, но в час никой не си е позволявал да слуша музика на високо, само на слушалки и то повечето пъти трябваше да се крием.
    Ако музиката ти пречи да се съсредоточиш, обърни се към съответния преподавател/класен ръководител/психолог или в краен случай - директор.
    Хубавото в моя клас е че в часовете си пускаме чалга от телефона директно без слушалки и става много готино

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си