heroin
marihuana
amfetamini
alkoholni napitki
drugo
Първоначално написано от espаdа basi misterioznoto! az znam koq e oba4e! Знаеш, друг път...
Първоначално написано от inewton Знаеш, дръг път... Добре.
Първоначално написано от inewton Знаеш, друг път... znam. o6te wiree iz tozi forum, no pod razli4no ime.
Първоначално написано от espаdа znam. o6te wiree iz tozi forum, no pod razli4no ime. Тя си вирее и със старото име. Ама само ЛС пише.
Първоначално написано от inewton Тя си вирее и със старото име. Ама само ЛС пише. na teb za6to ne ti sweti w zeleno sferata do imeto? dosta agentsko, bih kazal az!!!
Първоначално написано от espаdа na teb za6to ne ti sweti w zeleno sferata do imeto? dosta agentsko, bih kazal az!!! Защото така съм решил. Да, аз съм агент на НС.
Първоначално написано от inewton Защото така съм решил. Да, аз съм агент на НС. 6toto si s nqkolko akaunta, agentec
Първоначално написано от espаdа 6toto si s nqkolko akaunta, agentec Нье, само тоя е. Имах и един стар само с 1-2 мнения, но вече не му помня нито името, нито паролата.
Първоначално написано от inewton Тя си вирее и със старото име. Ама само ЛС пише. Знаем
Първоначално написано от solo_ Знаем И хас знаем.
Първоначално написано от inewton И хас знаем. Искаш ли да направим дискусия с espada по сакйпа ?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да направим дискусия с espada по сакйпа ? Нье, я след малко легам, че утре треа да доим кравата рано-рано.
Правила