- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Питай и подпотвай докато не разбереш кво става. Ако "досаждаш" той ще си каже. По скоро му се говори но не знае как да подхване разговор. На никой не му е приятно да подтиска мисли и чувства!
Днес ми беше много умряло щот неможах да се наспя снощи. Дано тая вечер да наваксам!
Нарочно не отидох на вечеря с приятели щото последно време се държат много странно от както почнаха да "излизат" заедно. Оня ден брата беше хванал женската на късо, тя дори не била забелязала че нещо не е наред. Боже как може да има такива хора дето са толкова "сляпи". ОФца заблудена и манипулативна! Всъщност и 2-мата са заблудени овце, пасват си. Фък, имам чувството че тази битка ще я загубя!
Последно редактирано от Seattle : 01-29-2016 на 06:33
Това изречение търсех. Ако до една седмица не съм изперкала, пък на. Снощи се ядосвах повече на себе си отколкото на него. И колкото и да ме е яд като прави такива глупости, го разбирам. Изморен е, на едната работа не го жалят много, на другата пък тепърва трябва да се доказва и със сигурност не му е никак леко, макар че и веднъж не се е оплакал, че е изморен, че има нужда от почивка или нещо подобно. И е много мило като чуя с каква гордост казва "утре съм в кантората". Сбъдна му се част от мечтата, много съм щастлива за него. И в същото време се дразня като каже "ще ти звънна сутринта да те събудя, тъкмо да се чуем" и не го направи. Или като след цял ден без да ме потърси, звънне и каже "аз отивам до магазина и ти звъня да те използвам да ми правиш компания", макар че знам, че е шеговито и всъщност звъни, за да ме чуе. Или като започна да му говоря за някое момиче, независимо дали приятелка, позната или някоя, която съм видяла на улицата преди малко, и веднага попита "ама хубава ли е". Да, знам, че отново е шега, но когато бъде повторено 24024093млн. пъти, се натрапва. И с ето това се борих снощи до поне 3 часа. Може да са дреболии, може би просто на мен ми е труден момент, надявам се да е така. Дано да не изгубя битката със себе си.