.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Капки искаш ли за нос?
    Не ми действат.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Не ми действат.
    Щото не са правилните, силни ..

За пореден път си затвърждавам, че българската образователна и висша система е скалъфена пу тка, а оценките губят всякаква роля. Дори магистърската ни степен е една фашкия.

Започвам все по-сигурно да мисля, че в идното десетелитетие българското образование ще бъде официално и със закон изтрито в много Западни и Източни страни.

Някои университети ще бъдат преименувани на полувисши.

На държавата не й трябват образовани и грамотни хора, просто защото няма за какво.
    За какво са дузина специалисти, като един специалист днес върши работа за 1000? За кво са на управляващите специалисти в тази система?

В момента няма отрасъл, който да не е разбит, бе хора!

Вие учите, за да се изселвате и търсите личното спасение.

Ей, дано успеем.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    На държавата не й трябват образовани и грамотни хора, просто защото няма за какво.
    За какво са дузина специалисти, като един специалист днес върши работа за 1000?
    link
    тия са от днес само
    260 на ден само в София, ама не й трябват на държавата специалисти, нали Дори съм филтрирал ниво служители

Баси мрънкалото си мен

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    link
    тия са от днес само
    260 на ден само в София, ама не й трябват на държавата специалисти, нали Дори съм филтрирал ниво служители

Баси мрънкалото си мен
    Тази твоя простотия няма да умре!
    Бръкнал в джоб.бг да си прави изводи за страната! Пази боже, сляпо да прогледа
    В момента, ако не е ИТ сектора ще умреш от глад, кирливчо. Или, не. Ще се лепнеш негрите да слугуваш.

Мрънкало, което поне казва истината е по-добре, от глупак, който действа без да вижда по-надалеч от носа си.
    Аз поне, като нямам нужното знание, не съм тръгнал по митинги да раздавам справедливост, или да покрепам определени лица, които също не знаят какво правят.

Но поне не съм с лъжливото ви съзнание, че ''държавата'' е избрала правилния път за развитие и е на правилното геополитическо пространство.

И кое по-точно оборвам?
    Илюзията на всеки взел се индвиди, който по някакъв си начин се чувства добре. Или трябва да си приравнен на бактерия, или да гледаш само личния си задник.

България не е София, Варна и Пловдив и Бургас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си