- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
аз си помислих, че Fisherman има предвид под "създател" не Бог, а други същества, извънземни
Фишерман ако беше казал това, или че просто че намира Дарвиновата теория за неправдоподобна, нямаше изобщо да пиша. Кой знае, може и да има някаква 'сила' във вселената със 'съзнание', която да влияе на всичко. Разбирай гравитация с 'намерение' примерно, де да знам. От подобно изказване няма да се правя на интересен.
Ама бедуинско-чифутските и техните тълкувания на света са ми просто нелепи.
Не знам как може от 1 страна да те притеснява склонността на 'учените' да напасват пъзела един вид просто 'щото няма по-добро обяснение, пък да не ти хрумва, че чифутите преди 3000 години са били първите с азбука, която е ставала за писане.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4...BA%D0%B8%D1%8F
Мен ако питаш нищо странно няма, че и Мохамед, и Исус, и Мойсей от този район произхождат. Как пък така Господ толкова му е интересен Близкия изток, където има само пустини и смърт.
Мен би ми било тъпо да следвам религия, продукт на културата на пясъчните камилари-педофили.
Пък ако просто не му се връзват нещата на Фишера и смята, че има нещо повече - супер, съгласен съм. Но камиларските религии не ги намесвайте като заместител на науката, моля ви ...