.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Blockhead
    Цитирай Първоначално написано от espаdа Виж мнението
    no towa bi bilo izmama, nezawisimo dali go prawi6 s cel da zablujdawa6 myje da se wpuskat w seksualni wzaimootno6eniq s teb ili da go prawi6 s cel zablujdawa6 wlastite za pensiq!
    А не е ли измама, че Господ ми отне майка ми като бях само на 28 години? Не е ли измама, че аз цял живот съм ѝ помагал с болестта и тя на мен с парите, с които се издържам, и накрая тя почина ей така от нищото една сутрин? Не е ли измама, че държавата не помага на хората в моето положение, които са разтърсени от променящия се около тях свят, които не могат да живеят със смъртта на близък човек? В деня, в който майка ми почина аз почти се самоубих. Нагълтах се с 20 Аналагина и се напих с ракията от мазето. Едва ме спасиха, но сега ми се иска да не бяха.
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Blockhead Виж мнението
    А не е ли измама, че Господ ми отне майка ми като бях само на 28 години? Не е ли измама, че аз цял живот съм ѝ помагал с болестта и тя на мен с парите, с които се издържам, и накрая тя почина ей така от нищото една сутрин? Не е ли измама, че държавата не помага на хората в моето положение, които са разтърсени от променящия се около тях свят, които не могат да живеят със смъртта на близък човек? В деня, в който майка ми почина аз почти се самоубих. Нагълтах се с 20 Аналагина и се напих с ракията от мазето. Едва ме спасиха, но сега ми се иска да не бяха.
    iska6 li da oberem nqkoq banka?

Повече от фен Аватара на Blockhead
    Цитирай Първоначално написано от espаdа Виж мнението
    iska6 li da oberem nqkoq banka?
    ne, ne iskam da sum prestupnik gospod me e suzdal s 4est i doblest ne s loshotiq
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Blockhead Виж мнението
    ne, ne iskam da sum prestupnik gospod me e suzdal s 4est i doblest ne s loshotiq
    az sym 4esten izmamnik, moje6 da stane6 kato men.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си