Първоначално написано от solo_ Ще ми дадеш ли някои съвети за гримиране ? Виж снимките в темата за снимки на потребителите от раздел секс и кажи добре ли съм се гримирала Аз ги видях... Мотикаря каза, че аз му пращам повече злато, отколкото той е изкопал в майнкрафт
Първоначално написано от Dwyd96 Аз ги видях... Мотикаря каза, че аз му пращам повече злато, отколкото той е изкопал в майнкрафт Това е добре, точно защото си нямаш личен живот.
Последно редактирано от solo_ : 02-01-2016 на 15:31
Първоначално написано от solo_ Това е добре, точно защото си нямаш личен живот. Пак си в грешка. Да търся бавняри в нета ми е нещо като хоби.
Първоначално написано от Dwyd96 Пак си в грешка. Да търся бавняри в нета ми е нещо като хоби. ti sam si si dostaty4en. nqma za kakwo da tyrsi6 dori.
Първоначално написано от Dwyd96 Пак си в грешка. Да търся бавняри в нета ми е нещо като хоби. Ми даде търсиш такива защото нямаш кво да правиш хаха цял ден нищо не ти се случва само губиш !!! xDDD
-.- Kaзах ти. В прекалено добро настроение съм че да се занимавам с теб днес. Утре ще ти обърна внимание
Първоначално написано от Dwyd96 -.- Kaзах ти. В прекалено добро настроение съм че да се занимавам с теб днес. Утре ще ти обърна внимание Добре, масрурбирай девствената си пишка и толлкова
Първоначално написано от solo_ Добре, масрурбирай девствената си пишка и толлкова Защо аз? Майка ти закво съм я повикал, според теб ?
Правила