.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: ТУ - София

Hybrid View

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Аз не съм казала, че не може да събере толкова бал. Може и ще събере доста над това, защото учи като луд, просто много се притеснява.
    Ще учи топлотехника, защото техните се занимават с това. Той също и иска да продължи с това.
    Последно редактирано от li0n : 02-01-2016 на 17:51

Повече от фен Аватара на Blockhead
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Аз не съм казала, че не може да събере толкова бал. Може и ще събере доста над това, защото учи като луд, просто много се притеснява.
    Ще учи топлотехника, защото техните се занимават с това. Той също и иска да продължи с това.
    Балът за топлотехника е смешен, буквално. Малко над 3.00 по всичко (матури и изпити).
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Ясно, разбрах. Кажи му да не се плаши от влизането, а повече от изкласяването. И все пак, щом и техните се занимават с това, не би трябвало да има проблеми.
    Иначе, между първи и втори блок на ТУ има книжарница, където би трябвало да можеш да откриеш всичко свързано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си