Здравейте,

От както завърших даскало станах пълен тъпак и бездарник и направо не знам какво да правя.... Нито излизам, нито контактувам с някого, целогодишна ваканция...

И да съм имал 1-2-3 приятела вече и тях вече ги нямам, буквално няма с кого да обеля две думи... До лятото все пишех,звънях, търсих все да има с някого да има да общувам, но винаги попадах на Една огромна "СТЕНА", и малко- малко си казах стига като не ме искат не ме искат явно съм някъв дебил...

Не знам какво да правя, пробвах със спорт и там няма как да завържа приятествоо, работя от време на време към баща ми, но и там няма как..

Направо съм отчаян не знам какво да правя, всеки ден едно и също, ставам в 2-3 на обяд, ям, седна компа, тв-то, ЦС по цяла вечер.. ако ми до тренира ходя на фитнеса убия 1-2 часа и пак лягам..

Направих си Експеримент: 1 месец да видя кой ще ме потърси, ей така просто да каже едно здравей или прочие: значи нито скайп,нито фб, нито телефон, никой не каза едно е кво пр... как си... Никой ама абсолютно никой... Рожден Ден имах, нова година коледа никой не поздрави....

ДАйте съвети за да знам какво да направя със скапания си животец