- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Мразя да работя с бавни хора. Действа ми на нервите дори да я гледам само колко бавно прави всичко. После нека пак ми показва колко слаба е била и каква е станала сега, сама си е виновна.
Имам нужда от почивка !
Аз съм едно тъпо лапе без работа което обича да осира всяка тема в този умрял форум защото нямам цел в живота и съм тъп педал
ами остана ми само анатомията
само
хахахахах.
ех, оптимистче такова.
емоционално не съм много ок май
но пъъъък ще се справя, 'щото съм пич.
да.
хммммм, ами щом цитираш предполагам, че ти пука.
so... (:
Имам да уча за тест, statistical analysis for business, и седя и се чудя защо го записах този клас, при положение, че не ми е нужен. Вярно че ми трябваха кредити за electives ама толкова ли не можах да намеря нещо друго??????
Отдавна не съм имала толкова гнусен кошмар, чйееееек. Уж трябваше да се наспя днес. Мозъкът ми е шибано прецакан щом ражда такива неща.
Санувах изтребители хеликоютери и прикани за секс.
Ако и довечера седя до 5, не знам как ще си оправя режима. :Д Не че не ми е приятно, напротив. Би било супер ако М. вземе пак да ме мъмри, явно само тогава решавам, че трябва да свърша нещо.Както и да е, готин разговор се получи, не съжалявам, че останах.
Аман от тролове и фейкове, йеп, игнор ги
Така, омазах всичко, издъних се пред любимият ми pm, проектите не вървят, няма да покрия крайния срок, до края на февруари ще ме състарят с 10г. Защото не съм свикнала да им казвам не и се нагърбих с повече неща, от колкото са ми по силите и отговорностите. Lessons learned.
"Подходящо" време за любов ..
Всъщност,таз любов, познаваме се от 6 дни, мн неадекватни сме и двамата, ама ми харесва детинското и наивното, липсваше ми.
Но както се познавам, нищо няма да се получи и ще продължавам да си живея във филмите с хора от на майка ми възрастовата група. Имам чувството, че ми е по-приятно да харесвам мъж, който няма никаква идея за това, и да не го показвам изобщо, и ако имаме нещо, да е тайно, да се виждаме рядко и да не си говорим в останалото време, от колкото нормални и взаимни отношения. Просто втф.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
http://vbox7.com/play:9464296cc7?pos=src
11:20 натам
и после пак 15:10
Последно редактирано от Ewok : 02-04-2016 на 16:08
Маале, как ме цепи главата... Чак и ми се вие свят от това. И без значение колко бях вдъхновена да ида, утре няма да изляза. СорЕ, Odd Crew, ще прощавате. Другия път ще дойда да ви обичам. :дд Нямам ни най-малкото желание да ходя където и да е, предпочитам да се окопая вкъщи на топличко и да си гушкам животинчето. Което идва утре. Нямам търпение.
nomnom. i can fucking relate ..
йеах, взех си изпита с 6, една от малкото отличнички.
много ме възмути колко butthurt бяха повечето гадни невежи мързеливци, които се оплакваха на 4 и 5, при положение, че дори преподавателят им даваше отгоре..
аз ако бях професор, леелеееее, никакви мързеливци нямаше да могат да минат при мен.
много се възмутих, наистина.
аз винаги съм била много критична към себе си, смятала съм се и продължавам да се смятам за боклук, за надменна, за кофти човек и т.н., главно заради това, че рядко хората ме харесват истински, но днес се отрезвих, имало и по-зле от мене, даже като нищо аз да се окажа по-нормалната от заобикалящата ме среда..
аман от хора, на които все някой друг им е виновен, които не могат да преглътнат огромното си его, че в тях е проблема, че може би те наистина не знаят, или не са положили достатъчно усилия.. мразя такива хора с претенции и неспособни на поне малко усилие.. все трябва да минат метъра. [[може и това да е характеристика на студента в частния университет, не знам..
обичам перфекционисти.
//end rant
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Окей, този път кошмарът не беше гнусен, но отключи спомени, които бях заровила дълбоко. Сега ми остана неприятният вкус. Беше толкова реалистично. Чувствам се толкова уморена заради недоспиването две поредни нощи и емоционалното изцеждане.
Носят ми сладкиииииииш!!! :3 йейейейейе! Сиропиран и с глазура. :3
Ногу обичам да ми носят сладко!
Мега много ми се учи италиански, наистина. Обаче няма да се разфокусирам, няма да допускам тази грешка отново. На 19 съм, имам време за всички неща, които искам да науча, просто трябва да се случва постепенно и да не нося 15 неща под една мишница. Това като цяло е нещото, което искам да науча - търпението. За всичко имам време, трябва последователност...
И не знам как може да ми е тъпо, че не съм пътувала из Европата 2015, като реално се спуках да обикалям в БГ, както и ходих неведнъж до Гърция. Осъзнавам, че за някои неща съм разглезена, някои хора не са пътували изобщо...