.
Затворена тема
Страница 105 от 145 ПървиПърви ... 55595101102103104105106107108109115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 601 до 2 625 от общо 3621
    Мега фен Аватара на tori
    Ужс.

Мразя да работя с бавни хора. Действа ми на нервите дори да я гледам само колко бавно прави всичко. После нека пак ми показва колко слаба е била и каква е станала сега, сама си е виновна.
    Имам нужда от почивка !

Аз съм едно тъпо лапе без работа което обича да осира всяка тема в този умрял форум защото нямам цел в живота и съм тъп педал

Мега фен Аватара на pandabear
    ами остана ми само анатомията
    само
    хахахахах.
    ех, оптимистче такова.

емоционално не съм много ок май
    но пъъъък ще се справя, 'щото съм пич.
    да.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ами остана ми само анатомията
    само
    хахахахах.
    ех, оптимистче такова.

емоционално не съм много ок май
    но пъъъък ще се справя, 'щото съм пич.
    да.
    Има ли нужда да го пишеш това тук и всички да го видят при положение че на никой не му пука ?

хммммм, ами щом цитираш предполагам, че ти пука.
    so... (:

Мега фен Аватара на solo_
    Радостен!

хммммм, ами щом цитираш предполагам, че ти пука.
    so... (:
    Не не ми пука за умрелите ти изпити или за това как се чувстваш, просто ми се наби на очи и реших да попитам, какво им пука на хората за твоите лайна ?

Цитирай Първоначално написано от sollo Виж мнението
    и реших да попитам, какво им пука на хората за твоите лайна ?
    защо трябва да ме интересува дали на хората им пука за лайната ми, не разбирам?
    пък и не мисля, че е редно хората от форума да имат достъп до тоалетната ми чиния.
    Последно редактирано от pandabear : 02-03-2016 на 22:40

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Объркано ми е

Мега фен Аватара на solo_
    пък и не мисля, че е редно хората от форума да имат достъп до тоалетната ми чиния.
    Значи "sollo" е фейк акаунт на Dwyd96, сега слушай нещо от мен..
    Правим така... Докато си върху тоалетната чиния, моето лице ще е вътре ?

Имам да уча за тест, statistical analysis for business, и седя и се чудя защо го записах този клас, при положение, че не ми е нужен. Вярно че ми трябваха кредити за electives ама толкова ли не можах да намеря нещо друго??????

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Отдавна не съм имала толкова гнусен кошмар, чйееееек. Уж трябваше да се наспя днес. Мозъкът ми е шибано прецакан щом ражда такива неща.

Санувах изтребители хеликоютери и прикани за секс.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ако и довечера седя до 5, не знам как ще си оправя режима. :Д Не че не ми е приятно, напротив. Би било супер ако М. вземе пак да ме мъмри, явно само тогава решавам, че трябва да свърша нещо. Както и да е, готин разговор се получи, не съжалявам, че останах.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Имам да уча за тест, statistical analysis for business, и седя и се чудя защо го записах този клас, при положение, че не ми е нужен. Вярно че ми трябваха кредити за electives ама толкова ли не можах да намеря нещо друго??????
    Точно този семестър се преборих с това. Ние понеже сме малко народ ни спуснаха отгоре избираем international trade law.
    Иначе ми е весело, само някои хора ако можеха да престанат да ми се бъркат.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аман от тролове и фейкове, йеп, игнор ги

Така, омазах всичко, издъних се пред любимият ми pm, проектите не вървят, няма да покрия крайния срок, до края на февруари ще ме състарят с 10г. Защото не съм свикнала да им казвам не и се нагърбих с повече неща, от колкото са ми по силите и отговорностите. Lessons learned.
    "Подходящо" време за любов ..
    Всъщност,таз любов, познаваме се от 6 дни, мн неадекватни сме и двамата, ама ми харесва детинското и наивното, липсваше ми.

Но както се познавам, нищо няма да се получи и ще продължавам да си живея във филмите с хора от на майка ми възрастовата група. Имам чувството, че ми е по-приятно да харесвам мъж, който няма никаква идея за това, и да не го показвам изобщо, и ако имаме нещо, да е тайно, да се виждаме рядко и да не си говорим в останалото време, от колкото нормални и взаимни отношения. Просто втф.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    http://vbox7.com/play:9464296cc7?pos=src
    11:20 натам
    и после пак 15:10
    Последно редактирано от Ewok : 02-04-2016 на 16:08

Мега фен Аватара на tori
    Маале, как ме цепи главата... Чак и ми се вие свят от това. И без значение колко бях вдъхновена да ида, утре няма да изляза. СорЕ, Odd Crew, ще прощавате. Другия път ще дойда да ви обичам. :дд Нямам ни най-малкото желание да ходя където и да е, предпочитам да се окопая вкъщи на топличко и да си гушкам животинчето. Което идва утре. Нямам търпение.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Маале, как ме цепи главата... Чак и ми се вие свят от това. И без значение колко бях вдъхновена да ида, утре няма да изляза. СорЕ, Odd Crew, ще прощавате. Другия път ще дойда да ви обичам. :дд Нямам ни най-малкото желание да ходя където и да е, предпочитам да се окопая вкъщи на топличко и да си гушкам животинчето. Което идва утре. Нямам търпение.
    На никого не му пука.

nomnom. i can fucking relate ..

йеах, взех си изпита с 6, една от малкото отличнички.
    много ме възмути колко butthurt бяха повечето гадни невежи мързеливци, които се оплакваха на 4 и 5, при положение, че дори преподавателят им даваше отгоре..
    аз ако бях професор, леелеееее, никакви мързеливци нямаше да могат да минат при мен.
    много се възмутих, наистина.
    аз винаги съм била много критична към себе си, смятала съм се и продължавам да се смятам за боклук, за надменна, за кофти човек и т.н., главно заради това, че рядко хората ме харесват истински, но днес се отрезвих, имало и по-зле от мене, даже като нищо аз да се окажа по-нормалната от заобикалящата ме среда..
    аман от хора, на които все някой друг им е виновен, които не могат да преглътнат огромното си его, че в тях е проблема, че може би те наистина не знаят, или не са положили достатъчно усилия.. мразя такива хора с претенции и неспособни на поне малко усилие.. все трябва да минат метъра. [[може и това да е характеристика на студента в частния университет, не знам..
    обичам перфекционисти.

//end rant
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Окей, този път кошмарът не беше гнусен, но отключи спомени, които бях заровила дълбоко. Сега ми остана неприятният вкус. Беше толкова реалистично. Чувствам се толкова уморена заради недоспиването две поредни нощи и емоционалното изцеждане.

Мега фен Аватара на tori
    Носят ми сладкиииииииш!!! :3 йейейейейе! Сиропиран и с глазура. :3
    Ногу обичам да ми носят сладко!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Мега много ми се учи италиански, наистина. Обаче няма да се разфокусирам, няма да допускам тази грешка отново. На 19 съм, имам време за всички неща, които искам да науча, просто трябва да се случва постепенно и да не нося 15 неща под една мишница. Това като цяло е нещото, което искам да науча - търпението. За всичко имам време, трябва последователност...

И не знам как може да ми е тъпо, че не съм пътувала из Европата 2015, като реално се спуках да обикалям в БГ, както и ходих неведнъж до Гърция. Осъзнавам, че за някои неща съм разглезена, някои хора не са пътували изобщо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си