.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на solo_

От "solo_" ЧАО

Така, мили деца, пуснете си песен на Loreena McKennitt, спрете да се занимавате с мен, успокойте се, направете си чай, отворете прозореца и погледнете звездите, успокойте се и СПРЕТЕ да се занимавате със solo_.

П.П. Той не заслужава вниманието ви.

Той намери своята голяма любов и заедно заминават към Венера!

solo_ Ви казва чао , bye , au revoir , vale , freilos , айде...

Вие мен повече НИКОГА НЯМА ДА МЕ ВИДИТЕ ! НИКОГА !

Малко така да ме опознаете:

Казвам се Неизвестно Лице, роден съм в Париж през 1938-сма година, през месец Януари, през 1939 семейството ми мигрира в Естония, в град Каласте заради глад и бедност.
    В град Каласте мина детството ми, за жалост обаче когато станах на 14 години, майка ми (няма да и споделям името) и баща ми (Бенито Мусолини) (В учебниците, историята за Мусолини е лъжа!) бяха разстреляни от хората на Правителството (няма да кажа причината!) тогава останах сам с моята леля (Жену Из Плискович) тя ме гледа до голяма възраст но на края тя се разболя от Алцхаймер и вече не можеше да ме познава, не знаеше къде е, а вие не знаете каква мъка изпитвах - единственият човек в живота ми , бавно и славно да изчезва... после я хванаха още болести като чума и болест на Крон както и болест на Бехтервер, Турет, Даун... И още много болести като например Туберколоза и болести забравени в миналото от гледна точка на бъдещето (сега) и се наложи да я умъртвят.
    След това аз работих като косач на полетата плащаха ми минимално (колкото да не умра от глад) 10, 000 Ранда (Rand) Това в днешно време са няколко стотинки... Но в миналото 10, 000 Ранда са били като 300 лева в днешно време...
    С това се занимавах до голям...
    Не смятам да разказвам повече.

НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО АЗ ЧУВСТВАМ КЪМ ВАС!

Искам да знаете само едно ! Винаги съм ви обичал и съм държал на вас... Особено на Теб inewton, теб винаги съм те харесвал като личност, умен си, приятен си, интилигентен си, с теб човек може да се разбира... От теб имам добри впечатления.

Indistinct - "ТО" Ме разочарова...

espada - Добро момче, за жалост объркано...

Rabalka - Нямам какво да кажа за теб, слънце, надявам се и твоя принц да се появи някой ден, но до токава ти пожелавам да бъдеш силна и де не се предаваш пред нищо, пред никое изпитание поставено от нашия Създател.
    ПС: Толкова много имам, токова много чувствам - че не е истина.. Но за жалост Бог иска всичко да си остане загадка - но то ще бъде ВЕЧНО!.

dreamwalker - Уникален човек, възпитан, културен, умен, със способности които само избраните хора, могат да притежават - Добре ще е ? Знаеш за какво говоря... Не се притеснявай... Обещавам всичко да бъде наред - Ти за нищо не си виновна , каквото и да стане НЕ се обвинявай.. Ще видиш, всичко ще е наред... Ще успеем, обещавам че ще успеем.

haritov - Забъркал си се в нещо много голямо, ти сам ще разбереш.

crazyfenka - Един човек, издигнат до съвършенство, възпитан, уравновесен, кротък, крехък, нежен...

LoveInfect - Една малка сладурска пандичка.

Грозния - Повярвай в себе си, не си грозен, изпитвай повече емоции, сигурен съм че и ти ще намериш любимата !

Fisherman - пожелавам ти приятни мигове с твоята нова приятелка, да си жив и здрав.

Има и още потребители които обичам, но няма да ги спомена, понякога е по-добре да има неща за които да не знаете.

От мен излиза водопат от мъка, сълзи, разочарование, безброй провали и слабост... надявам се отново да се видим, в следващия живот.

С най-топли чувства Ви желая приятен живот, приятно бъдеще, светлина и щастие... Айревидерчи.

Тук сега Ви казвам ЧАО, за винаги ! Желая ви приятен живот, не спирайте да изпитвате чувства, любов, емоции...

Само за едно съжалявам... Че не ви познава по-добре.

Вие всички оставате в сърцто ми ! В сърцето ми !!!

Чао.
    Последно редактирано от solo_ : 02-03-2016 на 02:31

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Искам да знаете само едно ! Винаги съм ви обичал и съм държал на вас... Особено на Теб inewton, теб винаги съм те харесвал като личност, умен си, приятен си, интилигентен си, с теб човек може да се разбира... От теб имам добри впечатления.
    Да не повярва човек...

Ами Dwyd96? За него защо нищо не си казал?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Така, мили деца, пуснете си песен на Loreena McKennitt, спрете да се занимавате с мен, успокойте се, направете си чай, отворете прозореца и погледнете звездите, успокойте се и СПРЕТЕ да се занимавате със solo_.

П.П. Той не заслужава вниманието ви.

Той намери своята голяма любов и заедно заминават към Венера!

solo_ Ви казва чао , bye , au revoir , vale , freilos , айде...

Вие мен повече НИКОГА НЯМА ДА МЕ ВИДИТЕ ! НИКОГА !

Малко така да ме опознаете:

Казвам се Неизвестно Лице, роден съм в Париж през 1938-сма година, през месец Януари, през 1939 семейството ми мигрира в Естония, в град Каласте заради глад и бедност.
    В град Каласте мина детството ми, за жалост обаче когато станах на 14 години, майка ми (няма да и споделям името) и баща ми (Бенито Мусолини) (В учебниците, историята за Мусолини е лъжа!) бяха разстреляни от хората на Правителството (няма да кажа причината!) тогава останах сам с моята леля (Жену Из Плискович) тя ме гледа до голяма възраст но на края тя се разболя от Алцхаймер и вече не можеше да ме познава, не знаеше къде е, а вие не знаете каква мъка изпитвах - единственият човек в живота ми , бавно и славно да изчезва... после я хванаха още болести като чума и болест на Крон както и болест на Бехтервер, Турет, Даун... И още много болести като например Туберколоза и болести забравени в миналото от гледна точка на бъдещето (сега) и се наложи да я умъртвят.
    След това аз работих като косач на полетата плащаха ми минимално (колкото да не умра от глад) 10, 000 Ранда (Rand) Това в днешно време са няколко стотинки... Но в миналото 10, 000 Ранда са били като 300 лева в днешно време...
    С това се занимавах до голям...
    Не смятам да разказвам повече.

НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО АЗ ЧУВСТВАМ КЪМ ВАС!

espada - Добро момче, за жалост объркано...

Rabalka - Нямам какво да кажа за теб, слънце, надявам се и твоя принц да се появи някой ден, но до токава ти пожелавам да бъдеш силна и де не се предаваш пред нищо, пред никое изпитание поставено от нашия Създател.
    ПС: Толкова много имам, токова много чувствам - че не е истина.. Но за жалост Бог иска всичко да си остане загадка - но то ще бъде ВЕЧНО!.

dreamwalker - Уникален човек, възпитан, културен, умен, със способности които само избраните хора, могат да притежават - Добре ще е ? Знаеш за какво говоря... Не се притеснявай... Обещавам всичко да бъде наред - Ти за нищо не си виновна , каквото и да стане НЕ се обвинявай.. Ще видиш, всичко ще е наред... Ще успеем, обещавам че ще успеем.

haritov - Забъркал си се в нещо много голямо, ти сам ще разбереш.

crazyfenka - Един човек, издигнат до съвършенство, възпитан, уравновесен, кротък, крехък, нежен...

LoveInfect - Една малка сладурска пандичка.

Грозния - Повярвай в себе си, не си грозен, изпитвай повече емоции, сигурен съм че и ти ще намериш любимата !

Fisherman - пожелавам ти приятни мигове с твоята нова приятелка, да си жив и здрав.

Има и още потребители които обичам, но няма да ги спомена, понякога е по-добре да има неща за които да не знаете.

От мен излиза водопат от мъка, сълзи, разочарование, безброй провали и слабост... надявам се отново да се видим, в следващия живот.

С най-топли чувства Ви желая приятен живот, приятно бъдеще, светлина и щастие... Айревидерчи.

Тук сега Ви казвам ЧАО, за винаги ! Желая ви приятен живот, не спирайте да изпитвате чувства, любов, емоции...

Само за едно съжалявам... Че не ви познава по-добре.

Вие всички оставате в сърцто ми ! В сърцето ми !!!

Чао.
    За всеки случай да го запазя, да не вземеш да го изтриеш.

Повече от фен Аватара на stalker681
    yraaaaaaaaaaaaaaaaaaa edin pedal po malko

anonymous990763
    Guest
    За мен най-краткото? След като така се стара..

Алоха.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Да не повярва човек...

Ами Dwyd96? За него защо нищо не си казал?
    Човек като стане известен, забравя за тези които са му помогнали да го постигне
    Indistinct поне за теб е писал нещо

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Indistinct поне за теб е писал нещо
    Можеше още малко да се постарае.

Супер фен Аватара на fanton1
    Защо имам чуството, че пак ще цъфне скоро ?

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Защо имам чуството, че пак ще цъфне скоро ?
    Максимум седмица му давам Докато го отпусне биполяра ще е така

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Максимум седмица му давам Докато го отпусне биполяра ще е така
    ti stradal li si ot bipolqrno razstroistwo ?

http://prikachi.com/images/609/8614609Y.png ot solo_ za teb, dwyd96.
    Последно редактирано от espаdа : 02-03-2016 на 21:43

Banned Голям фен
    http://prikachi.com/images/581/8614581o.png - ot solo_ za was, indistinct i inewton.

Очевидно никой не го боли кура за тоя балък

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sollo Виж мнението
    Очевидно никой не го боли кура за тоя балък
    solo_ каза че sollo е гнусно гейче без цел в живота, и освен да е фен на solo_ за друго не става
    Последно редактирано от espаdа : 02-03-2016 на 21:54

Очевидно никой не го боли какво казва тоя чехъл и всички са щастливи, че се маха, а той си мислеше че някой ще пусне сълза на тоя лайнян пост

Абе хора! На къде без мен бе хаха не виждате ли че само ви базикам ? То аз ако си тръгна какво ще правят хората, ааа ? Хаха И те се вързаха... направооо

ПС: Наистина щях да си тръгна ако не беше жълтура той ме накара да остана ! На него се сърдете, деца. <3 Днеска цялден се смея на глас, за вас!

Абе хора! На къде без мен бе хаха не виждате ли че само ви базикам ? То аз ако си тръгна какво ще правят хората, ааа ? Хаха И те се вързаха... направооо

ПС: Наистина щях да си тръгна ако не беше жълтура той ме накара да остана ! На него се сърдете, деца. <3 Днеска цялден се смея на глас, за вас!
    Асам бавен аотис имам нужда от помощ и от живот най-вече

Мега фен Аватара на trabi_bs
    zbogom dano si 6tastlifaa

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    zbogom dano si 6tastlifaa
    Това е Dwyd96 сега пак го е хваноло раздвоението

Това е Dwyd96 сега пак го е хваноло раздвоението
    Да уе аз съм ...Понеже съм страшен гений, успях да отворя тунел във време-пространството, да отида в 2012 година, да си направя акаунт със 7976 мнения и да се върна пак тука...
    И всичко това преодолявайки парадокса на дядото и парадокса на близнаците....
    Са сериозно
    Земи помисли малко с тая празна ваза, дето наричаш своя глава....

Напразно поливах факта че те няма

Говорех на самия него... За sollo...

пс: обичам те

Говорех на самия него... За sollo...

пс: обичам те
    Защо ми е друг акаунт за да те обиждам... Мисля че и през тоя се справям завидно добре

ти ме обичаш и за това така

ти ме обичаш и за това така
    "Асам бавен аотис имам нужда от помощ и от живот най-вече"
    Много обич има в тия думи Тоя акаунт или е твой или на еспада..

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    къде отиваш кога се връщаш
    не бъди милостив и не оставяй противниковия войник да живее даже да те помоли и да плаче защото като се обърнеш ще ти забие нож в гъза
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си