.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

обърквам се и ми трябва помощ

здравейте значи заедно сме с едно момиче от около 2 месеца и половина знам че не е кои знае колко много време аз съм на 19 а тя е на 17 и е девствена та въпроса ми е не я е срам да се съблече чисто гола пред мен нито пък аз правим доста неща но когато се стигне до това да я отворя това нещо не става или спираме с игричките или се караме та въпроса ми е какво да направя по въпроса някои ако може да ми даде някои съвет защото се обърквам вече и откачам

Мега фен Аватара на solo_
    Предразположия както подобава...
    - Може да е стиснителна тъй че с малко повече романтика, нежност и изтънченост не виждам от к'во има да се срамува/притеснява освен ако няма някакъв комплекс по тялото...
    Последно редактирано от solo_ : 02-03-2016 на 01:35

Супер фен
    Трябва да я предрасположиш вкарай малко романтични сценки преди това .

Не я притискай просто. Остави я тя да реши кога.

nee az nito q pritiskam za tova neshto nito i davam zor prosto se iznervqm zashtoto smisal ne stava vapros samo za sexa a za absolutno cqlata vruzka az i pomagam i pravq sichko za neq kakvoto i da e obache mislq che tq nego ocenq tova neshto ili pone ne nego pokazva i se darji super gadno abe kakto se kazva kachva mi se otgore na glavata i neznam kak da go promenq tova neshto ..........

Супер фен
    Не се притеснявай всички жени се качваме на главите на мъжете си и им лазим по нервичките

Покажи й, че може да ти има доверие и след време ще омекне и няма да се държи гадно.

Повече от фен Аватара на obicham69
    защо бързаш да я отваряш? има много начини по които да се забавлявате заедно без да се стига до края
    дава ли ти да я лижеш? това може да е едно добро начало докато сама не поиска да и го набиеш до края

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Трябва да я предрасположиш вкарай малко романтични сценки преди това .
    предраСположи я

mila za vremeto koeto sme zaedno nito 1 pat ne sam q lugal nito sam izl s drugo momiche abe ogranichavam se poveche ot kolkoto iskam tq da se ogranichava i pak sam vinoven za neshto koeto neznam i pak mi nqma doverie verno ponqkoga q zadushavam ama az sam mnogo revniv chowek poprincip pak tq e psihopat dostavq i udovolstvie da me vkarva v kriticheskata .....

Цитирай Първоначално написано от Pozitron Виж мнението
    Покажи й, че може да ти има доверие и след време ще омекне и няма да се държи гадно.
    mila za vremeto koeto sme zaedno nito 1 pat ne sam q lugal nito sam izl s drugo momiche abe ogranichavam se poveche ot kolkoto iskam tq da se ogranichava i pak sam vinoven za neshto koeto neznam i pak mi nqma doverie verno ponqkoga q zadushavam ama az sam mnogo revniv chowek poprincip pak tq e psihopat dostavq i udovolstvie da me vkarva v kriticheskata .....

Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    защо бързаш да я отваряш? има много начини по които да се забавлявате заедно без да се стига до края
    дава ли ти да я лижеш? това може да е едно добро начало докато сама не поиска да и го набиеш до края
    priqtel sichko mi dava az q lija tq me lije hahah turkane absolutno sichko bez chukane ...

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Не се притеснявай всички жени се качваме на главите на мъжете си и им лазим по нервичките
    prava si no ne mislq che go pravite 24/7 prav li sam ili

vij brat pogovori s neq dali iska izobshto da q otvarqsh imah vrazka s edna takava brat otvorih q da golqm kef si beshe ama naprao posle panair edvam se otturvah ako si muj ne q pritiskai pogovorete spokoino s neq i q pitai dali izobshto iska da se otvarq oshte ili ne no nqkakv put pravqt narochno taka za da te draznqt za tova pogovorete dvamata

ostaviq chakai kato i doide orgazama v poveche i shte iska da i go blusnesh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си