.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    tr0mbeto
    Guest

Question Как да започна разговор(чат) в facebook?

Здравейте,пиша си с едно момиче,но напоследък нещо чата не върви.Пишем си от сорта на:
    аз:здр
    тя:здр
    аз:кп
    тя:ем гл филм ти
    аз:дремя
    аз:как си
    тя:бивам ти
    аз:и аз така

И КРАЙ
    До там стига чата ни.Обикновенно си пишем много готино но напоследък не става.Просто може би няма кой да отвори тема
    и аз не знам как да отворя.Моля дайте съвети!Благодаря предварително!

anonymous990763
    Guest
    Няма кой да отвори тема? Трети човек ли чакаш да се появи? Ако ти не вземеш нещата в свои ръце,съвсем ще спрете да си пишете, защото тя явно няма да го направи. Не изглежда особено заинтересована. Като не се проявява интерес от двете страни, няма как да се води стойностен разговор.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Трети човек ли чакаш да се появи?
    А защо не!? В много случаи помага.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    А защо не!? В много случаи помага.
    С неговите умения да завързва разговор е по-вероятно да помисли третия за заплаха.

tr0mbeto
    Guest
    Няма кой да отвори тема? Трети човек ли чакаш да се появи? Ако ти не вземеш нещата в свои ръце,съвсем ще спрете да си пишете, защото тя явно няма да го направи. Не изглежда особено заинтересована. Като не се проявява интерес от двете страни, няма как да се води стойностен разговор.
    абе не чакам трети човек,ама ви моля да ми предложите теми напр:как върви с дск (писали сме си за това),но нещо такова искам да ми предложите да питам, за да се отвори разговор

tr0mbeto
    Guest
    абе не чакам трети човек,ама ви моля да ми предложите теми напр:как върви с дск (писали сме си за това),но нещо такова искам да ми предложите да питам, за да се отвори разговор

anonymous990763
    Guest
    Ако имаше някакви симпатии към теб щеше да ви е забавно да говорите за каквото и да е.

Но ако си толкова отчаян, предложи да играете на игра - въпроси: http://thestallionstyle.com/20-reall...girl-you-like/
    http://buzzghana.com/funny-questions-ask-girl/

Град
    Sedes Sancti Petri
    С неговите умения да завързва разговор е по-вероятно да помисли третия за заплаха.
    Ако третия е интелигентен човек никой няма да го сметне за заплаха.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от tr0mbeto Виж мнението
    Здравейте,пиша си с едно момиче,но напоследък нещо чата не върви.Пишем си от сорта на:

И КРАЙ
    До там стига чата ни.Обикновенно си пишем много готино но напоследък не става.Просто може би няма кой да отвори тема
    и аз не знам как да отворя.Моля дайте съвети!Благодаря предварително!
    ААААХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА ХАХА

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ако третият е интелигентен човек, никой няма да го сметне за заплаха.
    Ако другият е подозрителен, може да разбере.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ако другият е подозрителен, може да разбере.
    Подозрителен... трябва и малко акъл за да разбере.

Супер фен Аватара на fanton1
    Толкова ли е трудно да измислиш тема за разговор ? Най лесно я накарай да говори, пък ти ако искаш слушай/чети всичко.

Супер фен Аватара на BadAss
    алеле майко

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Ами говорете си за геополитическите конфликти.За перверзните ви фантазии...
    Сега сериозно..
    Ако имахте общи интереси или ако бяхте над 13 годишна възраст би трябвало сами да си намирате теми за разговори

Пичага как така няма за какво да си пишете.... ми интересувай се от нея , питай каквото и да е и каквото желаеш да получиш отговор де..
    Предложи да играете на въпроси.. за да се опознаете.. (това важи и за на живо..)
    ако пък толко няма какво да я питаш... разпитвай за някой филм дето може да сте гледали и двамата и да коментирате...
    слушай нейните отговори част от въпросите които може да й зададеш и да продължи разговора е корена на нейния отговор..
    теми има безкрайно много... стига да гледаш да не продължават от рода на ... харесва ли ти този филм ? да , на теб да.. и приключваме темата.. развивай темата дет си почнал с въпроси и тн.. дори и да ти предложи някой от групата тема въпроси.. какво ние хем не знаем какво ти действително желаеш да разбереш от момичето и тн.. пък и да ти дадем една група от въпроси ти ще я питаш и приключваме.. Мисли и развивай разговора.. Помисли примерно освен чата остави го .. ако държи на това момиче и имаш чуства.. кажи й го направо.... и отделно.. ше ти се наложи да излезнете сами навън ... където сам трябва да измисляш това което да си говорите
    Поздрави и успех

мили боже

anonymous990763
    Guest
    Фейсбук осакатява хората.

Фейсбук осакатява хората.
    тва е много вярно

Мега фен
    Но ако си толкова отчаян, предложи да играете на игра - въпроси: http://thestallionstyle.com/20-reall...girl-you-like/
    http://buzzghana.com/funny-questions-ask-girl/
    хехехехе, май само с отчаяни си пиша, щом всяка ми задава същите въпроси

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    За перверзните ви фантазии...
    Ето това вече е съвет (говоря сериозно).

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tr0mbeto Виж мнението
    Абе не съм аз най-комуникативния човек, ама дори аз мога да ти дам няколко теми за разговор от този разговор...

Като гледа филм, питай я сама ли го гледа, кой филм гледа, как и се струва, гледала ли е еди кой си филм, ще и хареса ако този и хареса или не и хареса, пък даже може да я поканиш да излезете да гледате филм на кино или у вас... Въображение малко да вкараш не е трудно, ако не създадеш ти разговора няма кой.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на divergent
    Да, винаги може да развиеш това за филма или просто я питай дали не я притесняваш и ако иска да я оставиш да си го изгледа на спокойствие. Ако се съгласи, остави я да гледа, ако ти пише първа след това, чнг. Ако не, явно просто няма интерес, по-добре е да го разбереш от началото още, за да не ти е чак толкова гадно после.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    А, защо да чака тя да му пише при това положение. Не вярвам да е привлякал толкова бързо вниманието ѝ и дори и да не му пише не е болка, нормално би било след няколко часа да пише отново и тогава да разпитва за филма и т.н.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на divergent
    Е той не е казал от колко време си пишат, защо да не е привлякъл внимание? На мен ако някой ми пише, но гледам филм, ако ми е приятен, ще му кажа, че ще му пиша по-късно ако имам възможност и следователно ще го направя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си