Първоначално написано от baby_baby сега слушам това https://www.youtube.com/watch?v=VyWKlzLvFGw Тъман това щях да ти пратя....
Момиче като мен пари като реотан
По-добре да направя няколко чикиики
Първоначално написано от solo_ Тъман това щях да ти пратя.... любима ми е
Първоначално написано от sоlo_ Опитвам се да зарибявам момиче ама не става тъп като таранка съм Хей, хей, ти си гей...
Първоначално написано от baby_baby Момиче като мен пари като реотан Най-вероятно си толко грозна, че ше ми опариш очите
Първоначално написано от solo_ Тогава тази бавна песен ? https://www.youtube.com/watch?v=_EUfxy1-6M8 харесва ми а тази на Антонина не
Оф пак не става бе, никога няма да си хвана момиче
Първоначално написано от baby_baby любима ми е Често да ти кажа на мен лично не ми харесва, повече предпочитам нещо от сорта на Милко, Софи, Преслава, Галена, Галин, Коцето... тия...
Първоначално написано от sоlo_ Оф пак не става бе, никога няма да си хвана момиче Хей, хей, ти си гей.
Първоначално написано от solo_ Често да ти кажа на мен лично ми харесват мъже .
Първоначално написано от sоlo_ Оф пак не става бе, никога няма да си хвана момиче е така определено няма да си хванеш :д
Първоначално написано от baby_baby харесва ми Кондьо имаш вкус
Първоначално написано от baby_baby е така определено няма да се хванеш :д Еми като вися 24/7 в тоя форум как да си хвана
Първоначално написано от sоlo_ имаш вкус Хей, хей, ти си гей, чуваш ли ме путко ти си гей!
Като за 2 месеца имам 3 000 мнения как да стане, ебати безживотния убитак съм
Първоначално написано от solo_ Често да ти кажа на мен лично не ми харесва, повече предпочитам нещо от сорта на Милко, Софи, Преслава, Галена, Галин, Коцето... тия... е да и те имат хубави песни
Първоначално написано от baby_baby е така определено искам да ми го вкараш ок
Първоначално написано от baby_baby е да и те имат хубави песни от Пайнера кой ти е любимец ?
Първоначално написано от sоlo_ Като за 2 месеца имам 3 000 мнения как да стане, ебати безживотния убитак съм само дето имаш 206 мнения :д
Първоначално написано от solo_ от Пайнера кой ти е любимец ? нз и аз :д май Константин
Първоначално написано от sоlo_ Като за 2 месеца имам 3 000 мнения как да стане, ебати безживотния убитак съм Утре ще закрюгля на 4000 и нещо хахахахаха
Първоначално написано от baby_baby само дето имаш 206 мнения :д Асам соло имам 3 500 за 2 месеца пълен убитак съм
Първоначално написано от baby_baby нз и аз :д май Константин Блаво с най-голям стаж е и има добър глас ^_^ иначе Азис си остава номер 1 и пресвала се справя много добре
Ебат ме мъже
Правила