.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Ако трябва да ти обяснявам защо Гери Никол е примера колко зле е културното ниво в България...Според теб нормално ли е на 15 години да пееш как ще раздаваш малки тайни от кутията си? Аз нямам нищо против нея, но тя е типични пример как всички бързат да пораснат. Тя в момента се явява примера за поколение младежи и какво показва? Вее си задника на клипа и тресе къси крачета. А иначе има усещане за музика, не мога да отрека, че като изключим клиповете и възрастта ѝ тя има хубави песни. Ако трябва да ти обясня още по-добре, Майли Сайръс е същата, но момичето изчака да влезе в нормална възраст за да я избие лудостта, а не на 15 да изглежда като курволяка на държавата. А да не говорим, че всъщност Гери Никол изглежда доста скромна като съм я засичал из града и не е тази която я изкарва ПР-а ѝ че да се наложи бързо бързо на пазара.
    Така, така... Виж ти кой ли не е мислил ^_^ Щом можеш да започнеш блестяща кариера на 17г, защо да не го направиш ? След като ще знаеш че ще си известна, ще имаш фенове хората ще те обичат
    -Костюмите им са само костюми и нищо повече!

Отговор ?

Повече от фен
    Тоя форум отдавна деградира и останаха само деградации който да запълват тъжния си живот с малоумни теми и коментари с който си мислят, че са хипер забавни. "Ебаси кефа, днеска създадох тема obi4am majki pi6ki, как може да съм толкова забавен" демонстрира колко деградирало мозъче може да имат някой от присъстващите тук и то си е шокиращо, че има момичета който дори стоят в една стая с тези хора.
    Няма ли да кажеш нещо за това бе соло, олигофрен такъв, припозна се май а ? Не прецака ли целия форум бе педал скапан кажи ?

Цитирай Първоначално написано от sоlo_ Виж мнението
    Няма ли да кажеш нещо за това бе соло, олигофрен такъв, припозна се май а ? Не прецака ли целия форум бе педал скапан кажи ?
    Не сте ми на нивото, господине, че да говоря с вас.

Повече от фен
    Кажи не прееба ли целия форум с простотиите си бе педал, заради такива като тебе форума е такова лайно

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Така, така... Виж ти кой ли не е мислил ^_^ Щом можеш да започнеш блестяща кариера на 17г, защо да не го направиш ? След като ще знаеш че ще си известна, ще имаш фенове хората ще те обичат

Отговор ?
    А цената която плаща за това? Един ден всички ще имаме деца и ще разберем защо нашето поколение е гнила ябълка.

Да ти кажа само не разбирам защо падаш на неговото ниво и се задълбал толкова. Мислиш ли че ще разбере, така както се опитваш да го иронизираш само му даваш смисъл в живота да продължава да си мисли, че е забавен. "Игнорирай идиота, само така ще се отървеш от него."
    >>DjBelev<<

Отговор ?
    Изобщо не става въпрос дали някой ще или няма да направи "блестяща кариера", solo_. Става въпрос за това, че деца на по 13-14 си мислят, че е нормално да си развяват гъза наляво-надясно. Хич не й завиждам ако искаш да знаеш. Аз от българската музика отдавна съм се отказала.

Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    Изобщо не става въпрос дали някой ще или няма да направи "блестяща кариера", solo_. Става въпрос за това, че деца на по 13-14 си мислят, че е нормално да си развяват гъза наляво-надясно. Хич не й завиждам ако искаш да знаеш. Аз от българската музика отдавна съм се отказала.
    Зависи какво имаш предвид под "развяват "^_^

[QUOTE=ForzaFelipe;11393827]А цената която плаща за това? Един ден всички ще имаме деца и ще разберем защо нашето поколение е гнила ябълка.

Ще се види....

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Нима не е вярно? Каква надежда има за правилно развиващи се и мислещи деца, след като те вече са с промити мозъци?

Затова интелигентните хора масово се изнасят по чужбина и тука остават само идиоти, които не знаят коя година е създадена България, ама се правят на големите патриоти. И после ревем, че ни били зле политиците.

костюмите им са само костюми и нищо повече, ама заради тоя разврат им се промиват мозъчетата на тийн фенчетата и. Тва все едно като изтегля кредит 100 бона с лихва 40% и да ми кажат - ама то лихвата си е само неква лихва да не те боли

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Затова интелигентните хора масово се изнасят по чужбина и тука остават само идиоти, които не знаят коя година е създадена България, ама се правят на големите патриоти. И после ревем, че ни били зле политиците.
    >>DjBelev<<

681

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    костюмите им са само костюми и нищо повече, ама заради тоя разврат им се промиват мозъчетата на тийн фенчетата и. Тва все едно като изтегля кредит 100 бона с лихва 40% и да ми кажат - ама то лихвата си е само неква лихва да не те боли
    Абе нали порастват и разбират... Иаз преди бях така ама вече не ^_^

anonymous990763
    Guest
    Жалкото е, че малкото свестни, които останат, са смачквани психически от цялата тази идиотщина, под претекст, че не са готини.

Аз нали дадох клипче за лудия репортер ? Не го ли гледахте ?

Ако толкова сте... Гледайте ето тази умо-помрачена песен +клипа https://www.youtube.com/watch?v=tzClEixZ94Q

Жалкото е, че малкото свестни, които останат, са смачквани психически от цялата тази идиотщина, под претекст, че не са готини.
    Именно. Добре, че нямам намерение да оставам.

Solo_, рок/инди/поп слушам. Кажи ми, някой знае ли името на Фики извън Балканския полуостров? Ама ти им знаеш повече от половината изпълнители, нали?

Именно. Добре, че нямам намерение да оставам.

Solo_, рок/инди/поп слушам. Кажи ми, някой знае ли името на Фики извън Балканския полуостров? Ама ти им знаеш повече от половината изпълнители, нали?
    Така, аз знам всички изпълнители, обаче искаш ли да се хванем на бас че на всяко кътче на света освен Индия, знаят името на Васко ? Не видя ли кавърите които са напривили от цял свят ? https://www.youtube.com/watch?v=-lzlWEytZPk

Гледанията на Хабиби и Блокиран не са постигани от никой изпълнител на планетат (най-малко пък в България)

прост народ - слаба държава

Гледанията на Хабиби и Блокиран не са постигани от никой изпълнител на планетат (най-малко пък в България)
    не са постигани от никой изпълнител на планетата ??

Hello на Adele например има 1 милиард и 100 милиона ?

Повече от фен
    Да ти кажа само не разбирам защо падаш на неговото ниво и се задълбал толкова. Мислиш ли че ще разбере, така както се опитваш да го иронизираш само му даваш смисъл в живота да продължава да си мисли, че е забавен. "Игнорирай идиота, само така ще се отървеш от него."
    Проблемът е, че това лайно не може просто да се игнорира, то сере навсякъде и въпреки, че всички виждат че е пълен олигофрен и чума за тоя форум има хора, които се занимават с него, вместо да го игнорират.. това е проблема

anonymous990763
    Guest
    Проблемът е, че това лайно не може просто да се игнорира, то сере навсякъде и въпреки, че всички виждат че е пълен олигофрен и чума за тоя форум има хора, които се занимават с него, вместо да го игнорират.. това е проблема
    Е добре, в момента си изразява мнението, не спами.

Как саднах, защото съм по умен.

Повече от фен
    Е добре, в момента си изразява мнението, не спами.
    В момента да, аз говоря принципно, не се прави, че не го знаеш

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си