.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: МИО

Hybrid View

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Чувала съм, че има реализация, но ако си с връзки, но то кое ли вече не е така... Всеки много я хвали тази специалност, аз също ще се пробвам да вляза, пък каквото дойде. В София, Пловдив или Варна мислиш да го учиш?
    Не съм решила да го уча, все още събирам мнения. За София иначе става въпрос, а ти?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    JoLLiE92 я завърши. Може да й потърсиш мненията.
    Една колежка е учила МИО с английски в УНСС, сега втората година се премести при нас и не е била доволна.
    Благодаря. А вашата специалност с какво е по-различна, не се ли припокриват?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Благодаря. А вашата специалност с какво е по-различна, не се ли припокриват?
    Първите три семестъра са с еднакви задължителни дисплини за всички освен Инфоматиката. На МБ са ни по - различни избираемите. Примерно досега избираеми имах Business ethics и Organisational behavior, а приятелките ми Кариерно развитие и Делова кореспонденция. Ние си имаме правен компонент избираеми, сега ще имам International trade law, МИО имат задължителен език. До някъде се припокриват специализираните, давам ти плановете да ги сравниш.
    http://www.ue-varna.bg/Uploads/AdminUploads/MIO.pdf http://www.ue-varna.bg/Uploads/Admin...s/Int_bizn.pdf

Мега фен Аватара на divergent
    [QUOTE=Starless;11394039]Не съм решила да го уча, все още събирам мнения. За София иначе става въпрос, а ти?

За Пловдив си мисля аз, ако избера Пловдив де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си