Първа
Втора
Първоначално написано от divergent в училище се спи най-сладко, в 7:30 сутринта чинът е възглавница от гъши пух. Това е защото вие имате дълга коса, а аз съм с къса
Първоначално написано от solo_ Това е защото вие имате дълга коса, а аз съм с къса Но пък имаш цици. Не се подценявай.
Първоначално написано от inewton Но пък имаш цици. Не се подценявай. Нали... Толкова са големи че на тях се отпускам и заспивам и спа като за разкош
Първоначално написано от solo_ Нали... Толкова са големи че на тях се отпускам и заспивам и спа като за разкош Не, искаш някой да ги мачка като мекици, ама няма кой.
Първоначално написано от inewton Не, искаш някой да ги мачка като мекици, ама няма кой. Искам да ми мачкаш топките и да ми лапаш пишката и аз на теб ще ти лапа, де.
Първоначално написано от solo_ Искам да ми мачкаш топките и да ми лапаш пишката и аз на теб ще ти лапа, де. Ако ще продължите темата по този начин, се насочете към Кофата.
Първоначално написано от Indistinct Ако ще продължите темата по този начин, се насочете към Кофата. Права си, аз с той сме за кофата....
Първоначално написано от solo_ Искам да ми мачкаш топките и да ми лапаш пишката и аз на теб ще ти лапа, де. И после не бил педал.. Ще отидеш някъде ти...
Първоначално написано от inewton И после не бил педал.. Ще отидеш някъде ти... Ще правим сех ин тхе бед
Правила