- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа
Здравейте
Не знам от къде да започна... лятото имах гадже и бяха станали едни неща и се бяхме скарали с мама ...дълга история. Та сега си имам приятел, не официално, но скоро ще е и не знам как да и кажа ....не знам как ще реагира, а той е от друг град, но не е далеч. И единствено не знам как са кажа на мама...притеснявам се, че ще е скептично настроена...а искам да и кажа, но мисля, че няма да реагира добре и не знам....
Тук в форума никой не може да знае как би реагирала майка ти.
Но защо и е да реагира зле, след като това, момиче да си има приятел е съвсем норманло нещо (и е нужда)
Кажи и го.
Защо да реагира зле, момчето с много татуировки ли е, или е по-стар от нея? Или е женско? No hate, просто това са най-честите варианти нечия майка да е против гаджето на щерка си.![]()
Не е с татуировки, нито е по-стар от нея :д. На 17 е учи, тренира. И не е женско :д. Просто тя няма да ми има доверие ....
значи нещо в твоето поведение я смущава явно, трябва да ѝ докажеш, че си сериозна млада дама с глава на раменете, която не е празна, и можеш сама да взимаш решения и да преценяваш кое е най-добро за теб.Мисля, че колкото и да не одобрява връзката, ще е далеч по-добре да знае за нея, отколкото да криеш, за мен това винаги е било липса на уважение, а и е много напрягащо, това не е като да криеш за оценка или друго дребно нещо... Почваш да лъжеш, че си с приятелки, а си с него, и стават едни филми...
Кажи на жената да знае, пък даже и да е против, това едва ли ще ти попречи ако искаш да си с момчето.
![]()
А ти на колко си?Тя сигурно иска за теб да са по-важни уроците,а за мъжете има време...
Няма как да ти кажеме как ще реагира не я познаваме все пак но аз не виждам нишо лошо да си имаш гадже така че и го кажи спокойно и не се притеснявай
Не разбирам защо не би ти се доверила. Крила ли си нещо от нея? Най-добре й кажи и малко по малко си градете доверие. И майка ти си е имала приятели, и тя знае какво е.
Е значи не си толко малка,aко мислиш,че той има сериозни намерения към теб по-добре кажи на майка си.
Обаче е на 17, вече дърта мома , а се страхува от майка си![]()
И какво значи'' как да и кажа?''Просто и казваш в очите и толкоз.