.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Шампоан оцветител, вреден ли е ?

Здравейте , нова съм във форума , така че не съм много наясно , но със сигурност има такава тема и все пак спешно ми е да разбера , за това правя нова , за да попитам шампоаните оцветители ( тези които се отмиват за 3-4 пъти ) много ли вредят на косата? Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не мисля, че вреди особено. Със сигурност не е колкото боята.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на bet3to
    Не, не са вредни. Даже имаше едни балсами оцветители, а балсамите не са вредни.

На каква марка са балсамите оцветители?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Не са вредни, но не те съветвам да ги ползваш. Аз редовно се цапах преди години с с червени, рижави, кафяви (отделни кичури, руса съм), падат за около две седмици и после рижавее с месеци. Ужасно е и не можеше да падне много време. Добре, че не си го слагах върху цялата коса

При мен едва ли ще има такъв ефект , тъй като съм с доста тъмно кестенява коса , така че е по-вероятно да не ме хване ( лилавото , което искам в момента да си правя ) , отколкото да не ми се махне

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Andy01 Виж мнението
    При мен едва ли ще има такъв ефект , тъй като съм с доста тъмно кестенява коса , така че е по-вероятно да не ме хване ( лилавото , което искам в момента да си правя ) , отколкото да не ми се махне
    Моя приятелка, се беше направила със светло лилавото на Мариол. Косата и беше кестеняво омбре с руси крайща. Крайщата и станаха лилави, а на останалата част от косата ( по-тъмната ), имаше само лилав отенък, но чак цвят не бих казала.
    Дано съм помогнала.
    Иначе не знам, вредни ли са или не, но ги избягвам, понеже колкото пъти сложа такъв, все пада доста коса, при къпането, все едно съм се боядисвала, че и по-зле ...

pamela1212
    Guest
    iskam da popitam dali shte mi navredi tozi shampoan zashtoto az sum na 14

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не вредят даже в тях има алое вера прави ти косата лъскава и мека

Шампоан оцветител и къната са безвредни.

Супер фен
    Има хора като свекърва ми има алергия към бои за коса преди година е щяла да умре,доктора и е забранил да се боядисва.

Не мисля,че вредят,поне моята коса става по-лъскава и мека след като се намажа с такъв шампоан,но като цяло избягвам да ги използвам,аз съм червнокоса и наистина ми помагат да запазя малко по-дълго цвета,но пък много цапат и се разтичат навсякъде и не ми се занимава.

Не, не са вредни. Повечето от тях даже си имат етерични масла и растителни екстракти и правят косата по-лъскава

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Има хора като свекърва ми има алергия към бои за коса преди година е щяла да умре,доктора и е забранил да се боядисва.
    тва съм го чувала и с една жена от моя град
    но е починала след някаква си индийска кана

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Прочети съдържанието, съставките.

Ivana K.
    Guest

Red face +

+

Мега фен Аватара на smilegirl12
    До колкото аз знам не е толкова вреден и дащбе подхранва косата ама все пак зависи каква марка какъв тип ти е косата ...

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от Andy01 Виж мнението
    Здравейте , нова съм във форума , така че не съм много наясно , но със сигурност има такава тема и все пак спешно ми е да разбера , за това правя нова , за да попитам шампоаните оцветители ( тези които се отмиват за 3-4 пъти ) много ли вредят на косата? Благодаря предварително !
    Не вредят на косата,но си е тъпо да си даваш парите за шампоан оцветител,като искаш отиди на фризьор или сама в къщи си направи цветни кичури и по-дълго ще издържат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си