.

Виж резултатите на анкетата: Какви сте?

Гласували
11. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Атеист

2 18,18%
  • Вярващ

6 54,55%
  • Агностик

3 27,27%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Мега фен
    ^амида666

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от espаdа Виж мнението
    6te gori6 w ada, dwyd96!
    Мисля че след като се отказах да общувам с глупаци си разбрал че и с теб няма да общувам но явно си глупав и трябва да ти го кажа персонално.. НЕ СИ МИ ИНТЕРЕСЕН, НЯМАМЕ ОБЩА ТЕМА ЗА РАЗГОВОР, НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ, НЕИСКАМ ДА ОБЩУВАМ С ТЕБ

п.п Айнщайн също е бил агностик... Но въпреки това не бих привл твърденията му по темата...
    Но все пак сам каза че човек в свободен да избвре на правдоподобната за него теория..

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^амида666
    6te gori6 w ada po zapowed na gospod i dqwolyt 6te te 4uka otzad cqla we4nost

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Мисля че след като се отказах да общувам с глупаци си разбрал че и с теб няма да общувам но явно си глупав и трябва да ти го кажа персонално.. НЕ СИ МИ ИНТЕРЕСЕН, НЯМАМЕ ОБЩА ТЕМА ЗА РАЗГОВОР, НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ, НЕИСКАМ ДА ОБЩУВАМ С ТЕБ

п.п Айнщайн също е бил агностик... Но въпреки това не бих привл твърденията му по темата...
    Но все пак сам каза че човек в свободен да избвре на правдоподобната за него теория..
    duhai we wyzduhar

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ха, и аз как да разбера, дали казваш истината? Никакви факти.
    А защо ми е ти да разбираш... Не трябва ли хората които обичам да го разберат...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от espаdа Виж мнението
    6te gori6 w ada po zapowed na gospod i dqwolyt 6te te 4uka otzad cqla we4nost
    що ме заплащваш ве, ти да не си някаква религиозна мутра, фейс контрол на рая.

нЕма ми говориш така сатанински.

Повече от фен
    ей тия двамата простаци всяка тема трябва да развалят, ето затова призивът ми е да не се общува с тях, inewton i dwyd са първите просветлени !

Banned Голям фен
    А защо ми е ти да разбираш... Не трябва ли хората които обичам да го разберат...
    Prof. dwyd96 ne se 4uwstwa dlyjen da dokazwa liubowta si na korabi kato teb!!!

тва да си агностик, означава да си най-големия лицемерен страхопъзел, не искам да имам приятели агностици, тва са психически болни нагаждачи.
    Да си глупак е по-лошо. Но ти сигурно вече знаеш..

Banned Голям фен
    zabiwka!!! prof. dwyd96 dnes e opasen!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Агностик? Не че съм специалист по темата, но не откривам агностицизъм в следните цитати:
    "И все пак, различията между евреите и християните не бяха ли преувеличени от фанатици и от двете страни? Всички ние живеем под благоволението на Бога и притежаваме почти еднакви духовни способности. Евреин или неевреин, роб или свободен - всички ние принадлежим на Бога."
    "Колкото по-дълбоко човек прониква в тайните на природата, толкова по-голяма става неговата почит към Бога."
    "Всеки, който се занимава сериозно с наука, постепенно се убеждава, че един Дух се проявява в законите на Вселената; Дух, Който е безкрайно по-могъщ от духа на човека и пред лицето на Когото ние, с нашите скромни възможности, трябва да се смирим. По този начин научните изследвания водят към едно специфично религиозно чувство, което е твърде различно от наивната религиозност."
    Сигурно е, че една увереност в разумността и познаваемостта на света, увереност, която е сродна с религиозното чувство, стои в основата на всяка научна дейност от по-висок ранг.
    Тази твърда вяра, която е обвързана с едно дълбоко чувство - вярата в един Върховен Разум, който разкрива себе си в сетивния свят, всъщност изразява моята представа за Бога."

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Агностик? Не че съм специалист по темата, но не откривам агностицизъм в следните цитати:
    "И все пак, различията между евреите и християните не бяха ли преувеличени от фанатици и от двете страни? Всички ние живеем под благоволението на Бога и притежаваме почти еднакви духовни способности. Евреин или неевреин, роб или свободен - всички ние принадлежим на Бога."
    "Колкото по-дълбоко човек прониква в тайните на природата, толкова по-голяма става неговата почит към Бога."
    "Всеки, който се занимава сериозно с наука, постепенно се убеждава, че един Дух се проявява в законите на Вселената; Дух, Който е безкрайно по-могъщ от духа на човека и пред лицето на Когото ние, с нашите скромни възможности, трябва да се смирим. По този начин научните изследвания водят към едно специфично религиозно чувство, което е твърде различно от наивната религиозност."
    Сигурно е, че една увереност в разумността и познаваемостта на света, увереност, която е сродна с религиозното чувство, стои в основата на всяка научна дейност от по-висок ранг.
    Тази твърда вяра, която е обвързана с едно дълбоко чувство - вярата в един Върховен Разум, който разкрива себе си в сетивния свят, всъщност изразява моята представа за Бога."
    Сам казва че е такъв в писмо до Берковиц.

Мега фен
    ох, какво остроумие, ами доУбре, айде. затапи ме чойвек. Поздравявам те, имаш 666 талант.

аз съм субкета, вие сте обектите.
    Въпросът го поставя субекта. Вие отговаряте.

Щом не искаш да защитиш отговора си, приемаме, че не знаеш как.
    За какво ми трябваше да знаем АЗ, че обичаш майка си? За какво ми отговори, щом не ми трябва да знам?

Не е нужно доказваш, защото НЕ можеш.

Цветята, целувките и каквото се сетиш твое действие не са аргументи.
    Да кажеш, че си създаден с подобно чувство, както на всички - също не е аргумент, нищо не ми показва.

Banned Голям фен
    az mislq, 4e da si osyznat glupak e da si "mydyr"!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Сам казва че е такъв в писмо до Берковиц.
    Но мислите му показват друго. Няма значение... да не спамим излишно темата.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    аз съм субкета, вие сте обектите.
    Въпросът го поставя субекта. Вие отговаряте.

Щом не искаш да защитиш отговора си, приемаме, че не знаеш как.
    За какво ми трябваше да знаем АЗ, че обичаш майка си? За какво ми отговори, щом не ми трябва да знам?

Не е нужно доказваш, защото НЕ можеш.

Цветята, целувките и каквото се сетиш твое действие не са аргументи.
    Да кажеш, че си създаден с подобно чувство, както на всички - също не е аргумент, нищо не ми показва.
    усещам на къде въртиш руля, корабисимо!

Град
    Sedes Sancti Petri
    ох, какво остроумие, ами доУбре, айде. затапи ме чойвек. Поздравявам те, имаш 666 талант.
    Ти вече не си вярващ? Разочараваш ме.

Не искам ли?... ПРОСТО НЕ СЕ НАЛАГА ДА ГО ДОКАЗВАМ.. Както ти казах вече на доказателство подлежът всички твърдения за чиято истинност има колебания..

Мега фен
    Ти вече не си вярващ? Разочараваш ме.
    Щом от поведението ми достигна до този фундаментален за живота ми извод, значи може би заслужаваш да бъдеш разочарован братко, последовател на папата666.

представям си как излизаш с приятелката си и тя тръгва да те целува, ама я отблъсваш и почваш да и обясняваш, че първо трябва да докаже, че те обича и че ти си субект, а тя е обект и тн и тн

Град
    Sedes Sancti Petri
    Щом от поведението ми достигна до този фундаментален за живота ми извод, значи може би заслужаваш да бъдеш разочарован братко, последовател на папата666.
    Зададох въпрос. Не съм изказвал твърдение.

Това, че съм последовател на папизма няма общо с вярата ми.

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    представям си как излизаш с приятелката си и тя тръгва да те целува, ама я отблъсваш и почваш да и обясняваш, че първо трябва да докаже, че те обича и че ти си субект, а тя е обект и тн и тн
    Плюсчъ

Banned Голям фен
    корабът е социопат!

Мега фен
    Зададох въпрос. Не съм изказвал твърдение.
    Първо задаваш въпрос, но после ненадейно се разочароваш без отговор. Това е някакъв 666 талант, явно тука сме много с такъв, цяла армия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си