- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
първия ти пък като гледам искаш да бъде по специален,а не с някаква курва,за това в случая хич дискотеките не ти ги препоръчвам,нормалните момичета рядко ще ги видиш в дискотека или бар
а и не знам дали ще успееш да си намериш девствено момиче ;д рядко се намират вече...
някъде беше написал,че те заглеждат като пътуваш с обществения транспорт ми това е добре ако някоя ти хареса просто е заговори я.
Стига сте му предлагали с колата си да ходи напред назад така няма да си намери свястно момиче ..
и то първия му път да бъде в колата с няква си пачавра това въобще не бива да бъде така..
не може поне един твой приятел да не познава дори 1 момиче,имаш ли наистина желание ще си намериш.. стегни се малко.
Да, искам да бъде специален, искам да го споделя с момиче, за което също е първият път и е нещо ново и вълнуващо и заедно го изживявамже а не само на мен да ми е интересно (това е все едно да си в копмания която се е напушила и на всички им е кеф и се смеят а един седи трезвен и му е тъпо).
Но времето минава, аз не ставам по-млад и скоро ще бъда прекалено стар за млади момичета които имаш шанс да са девсвтвени, аз вече изпуснах правилната възраст да си изгубя девствеността така че цялото изживяване просто ми се размина... нямам против да е с някоя курва защото просто е срамно и унизително да си девствен на тези години.
Как би ми предложила да ги заговарям? Не мисля, че градския е добро място, в нашите автобуси даже не можеш да си чуеш мислите... И на мене всички ми харесват, 95% от младите момичета които виждам, бих се радвал да съм с която и да е от тях, нямам и не съм в ситуация да съм претенциозен.
И къде ще го срещна това нормално момиче?
Всичките ми приятели си имат гаджета и познават и излизат с момичета.