- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Ewok, майка ти дано има интернет, защото ще трябва да мигрирам фабрика неделя сутрин.
Ще ти пиша лично по някое време :д
---
Обичам разчупената служебна комуникация, особено като се впуснем във взаимни безсмислени комплименти :Д и мисля да се отдам на личен живот сега
Иначе, работим перманентно от вкъщи вече, с единия колега сме сами в нас, счупваме се от простотия, работим, заниваме се с другите планове, и времето просто си минава ..
И наистина не знам какво ще правя след месец-два, всичко се променя много бързо, пък държава не ми се сменя точно в момента, може би лятото ще мръдна някъде.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-11-2016 на 15:49
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Има, да, даже май и става за нещо, макар че тя го ползва само от телефон, така че не мога да го твърдя със сиг.
Днес мина доволно, очаквах по-малко. Остана само един, който се оказа два дни по-рано, отколкото си го представях, не знам как съм гледала календара всичките минимум 10 пъти и съм решила, че се пада в сряда -.-
Което прави два дни по-малко за подготовка и което значи, че до утре трябва да съм готова с басните, за които си мислех, че имам време до понеделник :д Днес се стегнах след изпита и преведох две, така че за утре ми остана само една и като превеждам с някого върви доста по-бързо. Общо взето с колегите е супер забавно и трябва да излизаме и извън уни, много са готини.
Хайде да минава понеделник и да се отдам една седмица на пътуване и партита.