.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    както сам казваш изключение съм..
    просто не ми харесва мисълта да спя с някой който е спал с голям брой момичета ;д предпочитам аз да си го науча как ми харесва ;д и така ;д обичам да ми е интересно ;дд
    Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).
    глупак, хората са различни.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ей кифладжия е недей обижда... разликите са малки, разбира се има и изключения... като си учил и чел колкото мен по биология тогава говори

Ей кифладжия е недей обижда... разликите са малки, разбира се има и изключения... като си учил и чел колкото мен по биология тогава говори
    Глупак, винаги изключенията са по-малко спрямо множеството, което е просто като теб. С твоята биология трябва да си разбрал, че човешкия мозък е по-сложно устроен и не всичко е животински инстинкт.

Какво си учил по биология бе, биолога. Средно задължителната подготовка до 12 -ти клас я махнем. Студент ли си? 1 и 2 годиниа в унито се учи буквално преговор с допълнения.

Разкажи ни няколко лабораторни метода, разкажи за микроскопите и пособията на бързо, които микробиолози използват? Публикувай си научния труд, някакъв реферат, някакво изследване.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-12-2016 на 10:36

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    както сам казваш изключение съм..
    просто не ми харесва мисълта да спя с някой който е спал с голям брой момичета ;д предпочитам аз да си го науча как ми харесва ;д и така ;д обичам да ми е интересно ;дд
    С Е Р Т И Ф И К А Т

С настоящия документ, потребителят tajni4kyyy1 официално се признава за изключение!

Приложени документи:
    1 искрена и лична декларация.
    Всяка жена ... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска
    Абсолютно вярно и съм 100% съгласен с това!
    Я пак?!
    Глупак, винаги изключенията са по-малко спрямо множеството
    Малко съм объркан от взаимно-противоречащите ти изказвания, би ли обяснил ?! Последно хората различни ли са или имаме едно голямо, сравнително еднакво множество и малки и редки изключения? А ?

Недей сам да си противоречиш - така объркваш по-глупавите хора (като нас девствените), а по-умните веднага ще разберат какъв си...
    Глупак...

П.С. Не си трий или променяй мненията нека всички да те видят какъв си, освен ако не те е срам от теб самият !

намират се и такива,които да не им дреме опитен ли е или не,всичко се научава не е трудно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си