- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).
Глупак, винаги изключенията са по-малко спрямо множеството, което е просто като теб. С твоята биология трябва да си разбрал, че човешкия мозък е по-сложно устроен и не всичко е животински инстинкт.
Какво си учил по биология бе, биолога. Средно задължителната подготовка до 12 -ти клас я махнем. Студент ли си? 1 и 2 годиниа в унито се учи буквално преговор с допълнения.
Разкажи ни няколко лабораторни метода, разкажи за микроскопите и пособията на бързо, които микробиолози използват? Публикувай си научния труд, някакъв реферат, някакво изследване.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-12-2016 на 10:36
С Е Р Т И Ф И К А Т
С настоящия документ, потребителят tajni4kyyy1 официално се признава за изключение!
Приложени документи:
1 искрена и лична декларация.
Абсолютно вярно и съм 100% съгласен с това!
Я пак?!
Малко съм объркан от взаимно-противоречащите ти изказвания, би ли обяснил?! Последно хората различни ли са или имаме едно голямо, сравнително еднакво множество и малки и редки изключения? А
?
Недей сам да си противоречиш - така объркваш по-глупавите хора (като нас девствените), а по-умните веднага ще разберат какъв си...
П.С. Не си трий или променяй мненията нека всички да те видят какъв си, освен ако не те е срам от теб самият!
намират се и такива,които да не им дреме опитен ли е или не,всичко се научава не е трудно