.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

то си е за смях смешно е просто какви са повечето жени в днешно време ...
    нито уважават себе си нито нищо,просто нямам думи .. с всеки ден се изумявам на нови и нови простотии ..
    ходела като пате не знам си какво ми ако не се чукаш отзад няма да ходиш по този начин задника ти не е предназначен за секс

Повече от фен Аватара на stalker681
    Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    нито уважават себе си нито нищо,просто нямам думи .. с всеки ден се изумявам на нови и нови простотии ..
    ходела като пате не знам си какво ми ако не се чукаш отзад няма да ходиш по този начин задника ти не е предназначен за секс
    тиху тиху тиху

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    Нито ходи като пате , нито нищо... Това беше поредната изцепка на женомразците от този форум. (Тук е пъно с женомразци - има и и зключение, обаче.)

-То и човек не е създаден да пуши, ама го правите нали ?
    -Да изброявам ли още неща за които човек не е създаден, ама ги прави ?

Анатомично, задника не е за секс но нищо не пречи да се прави такъв вид секс
    *Темите за проблеми в анален секс които виждаш тук, те са творение на един трол (няма да му казвам никнейма)
    -Но важното е това което го пише в сайта wikipedia, а не какво пишат женомразците тук.

ПП: За аналния секс си има много специални техники!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си