Първоначално написано от inewton Тя първа заговори за цици. когато тя говори за своите цици, това е констатация. но когато ти говориш за нейните цици, това мяза на опит за безсрамен сИекс.
Първоначално написано от defender когато тя говори за своите цици, това е констатация. но когато ти говориш за нейните цици, това мяза на опит за сИекс. Да, сиекс от разстояние, много възбуждащо. На път съм да свърша...
Първоначално написано от inewton Да, сиекс от разстояние, много възбуждащо. На път съм да свърша... само от представата :Д Как си ги виждал на снимка? През дрехите ли надничаш? Ах, ти!!! А аз ако заговоря за мойта пишка какво ще е? Дискриминация! :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava само от представата :Д Как си ги виждал на снимка? През дрехите ли надничаш? Ах, ти!!! А аз ако заговоря за мойта пишка какво ще е? Дискриминация! :Д Е, през дрехите, ама са малки и стегнати. Не дискриминация, девиация.
Първоначално написано от inewton Е, през дрехите, ама са малки и стегнати. Не дискриминация, девиация. малки и пак не може ги скрие от теб....... после да се пипаш!! Феминизъм! ;Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava малки и пак не може ги скрие от теб....... тва е, щото като ги види и очите му се уголемяват, хихи като на филма "Маската".
Първоначално написано от golemiq_korab_minava малки и пак не може ги скрие от теб....... после да се пипаш!! Феминизъм! ;Д Какво те интересува дали ще се пипам!?
Първоначално написано от inewton Какво те интересува дали ще се пипам!? хит стана, записваме си...... ти започна, било блудство.. Лиорчето трябва да е загрижена. :З :Д
Правила