- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера
Първо, моля ви без подигравки или обиди, сериозен съм. Имам приятелка и преди няколко дни го правихме за първи път. В един момент просто спря и легна. Питах я дали правя нещк грешно и какво стана, а тя ми каза "На момчетата ви е много яко да ви е голям, но на някои момичета не им е". Не се мисля за някъв надарен батка, който ходи и си го размахва пред всички. Предишното ми гадже не е казвало нищо и мисля че проблемът не е в мен. На 16 съм и ми е 18 см, не мисля че е нещо за умиране и че е чак толкова голям. Как да постъпя или какво да направя, за да се получат нещата? Наистина я харесвам и не искам да я губя заради това. Пак ви моля без подигравки. Благодаря![]()
Не го вкарвай докрай!
искам хой
имаш много странно мислене![]()
всяка жена е различно едни ги боли други нене е задължително да ти е ''путката като кофа'' както казваш ти ,че да не я боли това са пълни глупости не знам как ги измисляте такива,но явно за вас 18 см са много много голямо нещо,а всъщност си е нормално
..
[QUOTE=cickitenazlati;11397676]еми щом 18 ти е нормално пиши на момчето да ти тегли 2 пишки. в един форон пишем трябва да си помагаме
да ти тегли на тебе,аз си имам момче,което да ми ги теглии вземи малко се образовай,че 18 см е нормалния размер
а не е свръх голям както го изкарваш ти
явно ти имаш 10 см и си ти е нормално ;д ама все тая
не ми се занимава с простотиите ви ..
ето прочети тук..
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%80%D0%B0
Последно редактирано от tajni4kyyy1 : 02-15-2016 на 17:40
аха..
то си личи по голямото възпитание което имате!
по това че не приказвате глупости, държите се добре и така...![]()
да ти имам проблема ..... някой се молят за 1-2 см повече ти искаш по малко .... тъп си
Възможно ли е просто тя да е тясна и да е нужен лубрикант? Примерно...
1