И да значи “жена, която е обвързана, а изневерява„ аз отново не съм такава! Ясно съм го написала. Скъсах с едното момче, веднага след като започнах да изпитвам чувства към другото, така че спри с хейта.
И да значи “жена, която е обвързана, а изневерява„ аз отново не съм такава! Ясно съм го написала. Скъсах с едното момче, веднага след като започнах да изпитвам чувства към другото, така че спри с хейта.
Добре, няма да споря с речника.
Тогава имаш леко поведение. Помисли само, възмущаваш се как единият започнал връзка четири дни след като сте скъсали, а ти си направила същото.
той няма да спре с хейта, няма да го направи...
той е такъв
Добре, няма да споря с речника.
Тогава имаш леко поведение. Помисли само, възмущаваш се как единият започнал връзка четири дни след като сте скъсали, а ти си направила същото.
Аз не тръгнах с него веднага след като скъсах с другото момче! Няма да ти говоря в дати.
В сравнение с теб и Хитлер е светец! Не се изкарвам никаква говоря ти с факти, ако беше свидетел на случилото се щеше да си на моя страна, но как да убедиш мухата, че меда е по-хубав от лайното?
Все едно, останалите трима пак сме достатъчни. Мразиш интелигентни хора и това е.
Аз не, че съм опрял до твоята обич и уважение, де. Само отбелязвам фактите.
В сравнение с теб и Хитлер е светец! Не се изкарвам никаква говоря ти с факти, ако беше свидетел на случилото се щеше да си на моя страна, но как да убедиш мухата, че меда е по-хубав от лайното?
И как стигна до тези "гениални" заключения без да ме познаваш? Аз не съм споделял живота си с теб.
Ако му кажеш да напише мнение за някой, то ще е пълно с омраза и злоба! Аз причините ги знам, но няма да ги кажа
само казвам че ще се опита да ти обиди, ама ти трябва да си силна и да не му се даваш!